Ben jij een echt watermens en ben je dan ook heel vaak aan het water te vinden? Of heb je een hobby die zich afspeelt op het water? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een vakantie aan of nabij het water.

In onze reeks unieke vakantieverblijven, gaan we deze keer ook werkelijk met de voeten in het water. Of toch bijna…

Zowel dichtbij als ver weg, vindt je bijzondere vakantieverblijven die werkelijk drijven op het water. Wil je ook weleens het bootgevoel ervaren en je laten meedrijven op de deining van het water? Dan is vakantie op het water iets voor jou.

 

ONTBIJTEN BIJ HET WATER

Heel ver hoef je niet te reizen om te genieten van deze luxe. Aan de Baltische kust in Polen kan je genieten van een echte watervakantie. Je verblijft er in ronddobberende huisjes in bootstijl en kunt als het ware zo het meer induiken, dat helemaal aan je voeten ligt. De huisjes zijn voorzien van alle comfort, met je eigen “seaview” terras en huur je graag een bootje? Dan kan die gewoon bij je huisje aanmeren, of kies je voor een huisboot die ook werkelijk vaart? Alle huisjes zijn modern ingericht met een sobere uitstraling die heel licht en luchtig aanvoelt. Een echte aanrader als je een vakantiewoning zoekt waar de zeebries doorheen waait.

https://www.coolstays.com/property/ht-houseboats/17884

 

ROOM WITH A VIEW

Wil je niet ver reizen en wil je je vakantie combineren met een heuse city trip en wil je toch een vakantiegevoel beleven? Dan is de huisboot in Londen, een perfecte keuze.

Deze huisboot is er eentje om U tegen te zeggen en heeft een prachtig uitzicht op de Tower Bridge, dat wel een postkaartje zou kunnen zijn.

Op de boot kunnen tot wel 10 volwassenen verblijven en heeft prachtig ingerichte kajuiten, waar alle luxe voorzien is, waaronder WIFI. Het bovendek is één grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken en spectaculair uitzicht, hetgeen een zeer ruimtelijk gevoel geeft. Het meubilair is klassiek en luxueus en afgewerkt met de beste materialen. Kortom, hier krijg je meer dan twee vakanties in één. Je krijgt een boot-shop en relax vakantie die je nog lang zal bijblijven.

https://www.coolstays.com/property/the-harpy-houseboat-tower-bridge/18415

LOGEREN IN HET BOOTHUIS

Weliswaar niet op het water, maar in een omgeving waar je mond van open valt, ligt dit oude boothuis, dat werd omgetoverd tot vakantieverblijf. Temidden van de prachtige natuur die Schotland rijk is, kom je helemaal tot rust. Op je eigen privé-eilandje beschik je er over een boothuis waarvan de bovenste verdieping helemaal werd ingericht om je een vakantiegevoel te bezorgen. Het meest fantastische uitzicht over het meer, je eigen boot om de omliggende natuur te ontdekken en geen storende geluiden van auto’s en rinkelende telefoons, want er zijn gewoon geen wegen nog telefoonaansluitingen op het eiland! Wie dus helemaal een vakantie à la Robinson Crusoë wil, zit hier helemaal goed.

https://www.coolstays.com/property/isle-of-shuna-boathouse/19424

nog meer bootvakanties ontdekken?

https://www.coolstays.com/inspiration/Boatels

Opmerking plaatsen