Wie in augustus nog een mannenweekend plant, maar nog geen geschikte locatie vond, kan hier misschien de ideale plek op de kop tikken.

Deze huisje aan het meer  heeft alles wat een mannen uitje vraagt.  Een robuuste omgeving met eigen vijver (met of zonder vis konden we niet achterhalen), spelletjes en een heuse sauna.

Deze blokhut uit 1900 werd volledig gerenoveerd en bevindt zich nabij Mirsk in Polen. De hut heeft zijn eigen vijver en het omliggende landschap nodigt uit tot actie in de groene gordel rond het verblijf.

Niet minder dan 900m2 aan privacy staat tot de beschikking van de huurders, met drie verdiepingen, 5 slaapkamers, een grote keuken en eetruimte, een stoere lounge met open haard en nog een tweede “favoriete” leefruimte, ook wel de speelruimte genaamd, waar kinderen klein en groot zich kunnen uitleven.

Wil je liever buiten vertoeven? Dan kan je je neervlijen in één van de uitnodigende relaxzetels op het prachtige terras waar je kan genieten van een panoramisch uitzicht over de vijver en de groene omgeving en natuurlijk mag een BBQ niet ontbreken, met een heuse steak als beloning na de inspanning van die dag.

De blokhut straalt pure gezelligheid uit met een robuust karakter; in de leefruimtes zijn alle originele kenmerken dan ook behouden, zoals de houten balken, de oude haard, een heuse bibliotheek enzovoort en het interieur getuigt van een voortreffelijke smaak; in alle kamers zijn ook authentieke elementen bewaard en/of toegevoegd, om het verblijf zo realistisch mogelijk te maken.

Niettegenstaande de oude charme is het verblijf wel voorzien van alle modern comfort, zoals een nieuwe sauna in een authentiek kader, tafelvoetbal, roulette en een grote flatscreen tv, die je uren vertier zullen schenken.

In de directe omgeving bevinden zich winkels, zandstranden, skigebieden, tennispleinen, maneges enzovoort; voldoende om er een geslaagde vakantie van te maken.

Meer weten over dit nederige stulpje?

https://www.oneoffplaces.co.uk/ideas-and-inspiration/luxury-for-large-groups/folwark

Opmerking plaatsen

Close