Wanneer de lente komt, komen ook de lentebeurzen en vooral de tuinbeurzen doen het heel goed. Nu de temperaturen een beetje de hoogte in gaan, kunnen we met zijn allen genieten van de heerlijke buitenlucht en wat is er leuker dan op zoek te gaan naar allerlei bloemen, planten en decoratie, om de tuin in te richten voor het nieuwe tuinseizoen.

NATUURLIJKE LOCATIE: Tuinbeurs Ooidonk

Een natuurlijke locatie voor een tuinbeurs, maakt het evenement nog aantrekkelijker en dat is het kasteel van Ooidonk zeker en vast.

Het kasteel van Ooidonk ligt in al zijn grandeur aan de oevers van de Leie en heeft naast een statig kasteel, ook een prachtig park, waar je heerlijk kunt rondkuieren. Het is daar dat de lifestyle tuinbeurs plaatsvindt.

PASEN IN HET PARK

Tijdens het paasweekend, worden de poorten van het kasteel opengezet voor het grote publiek. Je kan dan komen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Al meer dan 30 edities telt de lifestyle tuinbeurs en nog steeds trekt ze duizenden bezoekers en natuurlijk zit de fantastische locatie daar voor iets tussen. Het is dan ook het perfecte kader voor een “groen evenement”.

VOOR IEDER WAT WILS

Op de lifestyle tuinbeurs kan je niet enkel terecht voor bloemen en planten, maar je vindt er gewoon alles op het gebied van huis- en tuindecoratie, tuinmeubelen, antiek, brocante, ambachtelijke producten en diensten en dit aangeboden door meer dan 100 exposanten, die elk hun eigen expertise voorstellen rond de muren van het kasteel. En je kan in het kasteel zelf ook genieten van een natje en een droogje en van het prachtige kasteeldecor natuurlijk. (je kan het kasteel ook bezoeken met een gids, als je graag een beetje inspiratie op wilt doen voor je eigen interieur)

WAAR EN WANNEER

Heb je ook zin gekregen in een tuinbeurs op locatie?

Dan kan je deze unieke lifestyle tuinbeurs bezoeken:

Van zaterdag 31 maart tot en met maandag 02 april, telkens van 10 tot 18u30

Op de locatie van het Kasteel van Ooidonk:

Kasteel Ooidonk

Ooidonkdreef 9

9800 Deinze

Voor autobussen : GPS Della Failledreef + Graaf Henridreef

Wil je graag meer weten over deze beurs of over het kasteel zelf?

www.ooidonk.be

http://www.mooietuinen.be/lifestylebeurs-t.html

Opmerking plaatsen

Close