Tuinieren zit je in de vingers, zegt men weleens en dat is ook vaak zo. Wie graag in de tuin vertoeft, deed dit vaak als kind al en speelde ook toen al heel vaak buiten. De tuin onderhouden werd vroeger echter meer als een mannelijke bezigheid gezien en dikwijls behoort dit nog steeds tot het takenpakket van de man, die het gras maait, de tuinborder onderhoudt en de auto wast.

Wij vinden dat werken in de tuin dan ook veel aantrekkelijker gemaakt moet worden voor vrouwen, want zeg nu zelf, wie wil er nu steeds zand onder de nagels en zich hullen in de minst flatteuze outfits om in weer en wind de tuin een opkikker te geven, terwijl er zoveel leukere dingen te doen zijn?

WIE ZOEKT DIE VINDT

Daarom gingen we op zoek naar een oplossing voor een duidelijk stijlprobleem voor de moderne tuinvrouw en we hebben ze gevonden, bij Garden & Dreams!

Na lang zoeken vonden we de manier om tuinieren opnieuw aantrekkelijk en hip te maken voor de moderne vrouw die wel durft de handen vuil te maken, maar dit het liefst in stijl doet.

TRENDY EN SUPER VROUWELIJK

Wanneer we even door de website scrollen, wordt het ons al snel duidelijk dat dit is wat we al lang zochten. Want ook als moderne tuinvrouw is het gewoon handig en leuk om al je tuinaccessoires bij de hand te hebben en waar je vroeger alles in een aartslelijke buidel moest proppen, kan je dit nu in een super hippe heuptas doen of in een moderne short, broek, schort, tool-jurk en wikkelrok in heerlijk zachte pasteltinten met romantische bloemenprint. De collectie lijkt zo uit een Laura Ashley interieur weggelopen en maakt een echt verschil als feel good item voor tuinklussen die niet altijd even glamoureus zijn.

MATCHING GEREEDSCHAP

Heb je je keuze kunnen maken uit de originele kledinglijn? Dan moet je gewoon de outfit afmaken met bijpassende werktools. En ja hoor, ook die vonden we bij Garden en Dreams. In al even suikerzoete kleuren, konden we onze matching gereedschappen en accessoires (zoals de schattige kniebeschermers en handschoenen) uitzoeken die perfect passen bij onze nieuwe tuinoutfit. En is het een bloedhete dag en heb je geen bescherming? Dan zijn er ook nog bijpassende hoeden en petjes die ervoor zorgen dat je zonder problemen de tuin in kunt terwijl je er helemaal fantastisch uitziet!

Kortom, wie het belangrijk vindt om er ook in de tuin piekfijn uit te zien en zich op en top vrouw wilt voelen, moet beslist een kijkje nemen op Garden en Dreams, of je kunt de collectie ook gewoon komen ontdekken op de tuindagen in Beervelde, op 11, 12 en 13 mei.

Bron: http://www.gardenanddreams.nl/

Opmerking plaatsen

Close