Meer en meer ontdekken we een nieuwe manier van buitenleven. Het is een op de natuurlijke golven van de natuur gebaseerde levenswijze, waarbij we meer werken met en rond natuurlijke materialen en duurzame producten.

We gebruiken het voor onze ingrediënten op ons bord, maar ook voor de materialen in en om het huis. Zo wordt ook huis- en tuindecoratie steeds duurzamer en meer verbonden met de natuur.

VUUR IN DE TUIN

Vuur heeft ons altijd gefascineerd en is van een overlevingsmiddel in de oudheid, overgegaan op een manier om gezelligheid en warmte te creëren in de tuin of op het terras.

Je hebt open vuren, zelfgemaakte vuurplaatsen en voor kleinere ruimtes bestaan er ook vuurschalen in allerlei vormen en maten.

DE NATUUR IN JE VUUR

De volgende vuurkorven spraken ons aan vanwege hun robuuste karakter, maar met zulk een verfijndheid en elegantie in design, dat we ze wel moeten tonen.

De firma gaat er prat op om de natuur in de ontwerpen te brengen en dat is aardig gelukt.

Het materiaal is een geoxideerd metaal, dat na blootstelling aan de weerelementen steeds mooier wordt. Sommigen zullen het gewoon roest noemen, maar dit materiaal draagt het dan wel fantastisch.

SPECIALE SFEER

Omdat vuur in de tuin een speciale sfeer creëert, heb je een echte eyecatcher nodig om dit vuur in onder te brengen. De trendy vuurschalen werden dan ook met een laser gesneden tot ware kunstwerkjes, alle in het thema van de natuur.

De ene draagt een vogelthema, de ander een landschap met herten, nog een andere vuurkorf heeft het blad als centraal thema, maar allemaal hebben ze een verfijnde en natuurlijke uitstraling, die een heel aparte en magische sfeer brengt, eens het vuur oplaait.

VOOR ALTIJD JONG EN TRENDY

En wat nog mooier is, de vuurschalen worden steeds mooier, naarmate de tijd vordert. Ze mogen, nee, moeten dus gewoon buiten vertoeven het hele jaar door, om hun authentieke look te behouden en versterken.

Ga snel de collectie vuurkorven ontdekken en wie weet, siert er ook wel eentje jouw buitenruimte binnenkort.

Bron: http://euro.esschertdesign.com/fancy-flames

Opmerking plaatsen

Close