De tuin is en wordt in 2018 nog meer het verlengde van ons interieur. De handige en praktische hulpmiddelen in onze woningen, willen we ook mee naar buiten nemen, als de tijd er rijp voor is. En net als de accessoires die we binnen gebruiken, moeten we ook nieuwe en trendy hulpmiddelen voor de tuin met de nodige uitstraling die past in een tuin anno 2018. Met andere woorden, we kiezen voor stijl en elegantie in en om het huis.

VERFIJND EN HANDY

Niet enkel functionaliteit is belangrijk, maar ook het design van allerlei op het eerste zicht simpele benodigdheden voor de tuin. We willen steeds meer dat buiten ook een beetje binnen wordt en daarom hechten we steeds meer belang aan materialen die de tand des tijds doorstaan.

SLIM EN DOORDACHT

Veel van die “accessoires” zijn zoveel meer geworden dan handige hulpmiddelen, maar zijn door hun doordacht design ook makkelijk in opstelling en onderhoud; ideaal in de tuin, waar we vaak onderhevig zijn aan invloeden van buitenaf en materialen ook aangepast moeten zijn aan een snel opkomend onweer bijvoorbeeld. Maar omdat we er ook meer op uittrekken, moeten accessoires ook makkelijk mee te nemen zijn, eenvoudig monteerbaar en weer even snel demonteerbaar.

LEUKE OUTDOOR GADGETS

SHELT^R

Eén van die leuke gadgets die je overal en altijd kunt opzetten, is de Shelt^r ( ja, op die manier geschreven).

De Shelt^r is het leukste vriendje dat je ooit gehad hebt. Hij beschermt je altijd en overal tegen weersinvloeden en is de meest moderne variant van de tent.

Hij is uiterst makkelijk op te zetten op elke ondergrond en zonder touwen, heeft een super leuke uitstraling (van een vierkant huisje dat je als kind tekende), is weersbestendig en robuust en garandeert je het mooiste uitzicht omdat hij gewoon te allen tijde verplaatsbaar is. Hij wordt je beste vriend om op een originele manier naar een zomers concert te luisteren, of om je eigen strand cabine te creëren.

WATERETTE

Zeg nooit meer tuinslang tegen de Waterette. Deze nostalgische tuinslang, heeft een vintage uitstraling in metaal en hout. Niet enkel is ze oogstrelend, ze kan ook veel meer tuinslang bedragen dan een gewone rolwagen. En natuurlijk hoeft deze Waterette niet meer opgesloten worden in een tuinkast; zij is een echte “looker” en mag best gezien worden in de hedendaagse tuin.

CLARO

Heb je deze zomer een stevig windlicht nodig voor de tuin? Eentje dat je overal kunt meenemen en dat de capaciteit heeft van een grote staande lamp? Dan is Claro jouw keuze. Deze zogenaamde stormlamp, heeft geen vervelend elektrisch koord, waardoor ze overal neer te zetten is. Op die manier zal je steeds het beste plaatsje in de tuin kunnen opzoeken om dat spannend boek te lezen, zonder dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt. De lantaarn is zon- en waterproof en heeft een beschermde kap, om steeds de juiste hoeveelheid licht te verspreiden. De krachtige batterij zorgt eveneens voor voldoende balans en stabiliteit en kan tot 10 uur licht voorzien.

CASCADE

Nog een slim hulpmiddel voor de tuin van 2018, is de Cascade. Voor warme zomerdagen is deze handige buitendouche ideaal. Niet enkel is de uitstraling verfijnd, met de combinatie van hout en aluminium, de Cascade heeft ook geen ingewikkelde aansluiting nodig. Je verbindt hem gewoon met de tuinslang, plaatst hem waar je wilt en je kunt ongestoord een verfrissende douche nemen, waar en wanneer jij het wilt.

STOOL

Nog zo’n handige boy, is de Stool. Hij zal er komende zomer voor zorgen, dat je noch honger noch dorst hebt. Met zijn ingebouwde isothermische container, kan hij eten en drinken lang koel houden. Kenden we vroeger de frigobox? Dan is dit de veel coolere uitgave anno 2018 en daarenboven kan hij naast het koel houden van etenswaren en drank, ook gebruikt worden als tafeltje of zitmeubel. Een dagje aan het strand of landelijke picknick wordt zo multifunctioneel, maar ook in de tuin is hij plaats besparend en uiterst handig in gebruik.

Wil je nog meer handige tuingadgets ontdekken?

https://www.trade-winds.be/

Opmerking plaatsen

Close