Heb je maar een kleine tuin? Of hou je gewoon niet van overvol?

Dan zijn hier een aantal leuke ideeën om plaatsbesparend om te gaan met de inrichting van je tuin of terras.

* Hou je ervan om gasten te ontvangen en gezellig te tafelen buiten? Maar heb je niet voldoende ruimte, om een uitgebreide tuinset te plaatsen? Kies dan voor een inklapbare tafel met bank. Zo uitgeklapt, zo weer ingeklapt. Handig, toch ?

* Hou je van bloemen en planten, maar is de ruimte te beperkt, om een grote tuin aan te leggen? Dan is dit staande bloemenperk uit pallets een originele oplossing. Je kan hier al je favoriete planten in kwijt én het neemt heel weinig plaats in.

* Deze werkkast, met “slank” design, heeft ondanks zijn beperkte oppervlakte, toch een zee aan opbergmogelijkheden, omdat je niet enkel binnen, maar ook aan de deuren heel wat kwijt kan.

* Heb je kinderen, maar te weinig plaats om grote speeltuigen te plaatsen? Geen nood, deze trampoline is inklapbaar. Op die manier, kan je ze in de winter verwijderen uit het gazon.

* Nog een leuk idee voor kinderen, is deze plaatsbesparende schommel. De helft in omvang, maar niettemin, kunnen er twee kinderen tegelijk plezier aan beleven.

* Tenslotte, wat dacht je van deze “balkonbarbecue”? Een geweldig idee, deze minibarbeque om aan het balkon te hangen. Hij neemt bijna geen plaats in, is met zijn diepe kuip veilig genoeg en hij is zo weer opgeborgen.

Zo zie je maar, dat een kleine buitenruimte geen reden hoeft te zijn, waarom je niet buiten zou kunnen leven.

Geniet van de zomer!!

Comments are closed.