Woon- en interieurbeurzen zijn er in deze periode van het jaar bij de vleet. Een nieuw jaar belooft dan ook weer nieuwe ideeën, nieuwe trends en daar wil iedereen die trendgevoelig is, als de kippen bij zijn.

Ook de retailers zelf, moeten op de allernieuwste trends inspelen om de kritische klant tevreden te stellen. Daarom worden er ook regelmatig vakbeurzen ingericht. Intirio is zo’n vakbeurs. Maar Intirio is zoveel meer; het is een gevestigde waarde op het vlak van interieur en wooninrichting.

Dit jaar vieren zij dan ook hun twintigste editie, met een extra feestelijke uitvoering van de beurs.

GEVESTIGDE WAARDE

Intirio is een vaste waarde geworden op het gebied van woondecoratie en biedt dan ook het allernieuwste op het vlak van wandbekleding en decoratie, verven, aankleding voor ramen en zonwering, meubel- en decoratiestoffen, tafellinnen en decoratie, bad- en bedlinnen en ander slaapcomfort, kleinmeubelen en decoratieve objecten, vloerbekleding allerlei en verlichting.

Kortom, wie aan zijn of haar klanten het allernieuwste wil aanbieden en de laatste nieuwe trends wil voorstellen, mag niet ontbreken op Intirio.

UNIEK CONCEPT

Het unieke concept van winkelen, waarin alle onderdelen in de sector zijn ondergebracht in een hippe stadsindeling, maakt het winkelen nog aangenamer en geeft een duidelijk en hedendaags beeld van hoe bepaalde ideeën thuishoren in een zekere woonstijl.

WOONTRENDS 2018

Uiteraard kan je op Intirio de allernieuwste woon- en decoratietrends ontdekken. De hoofdmoot wordt dit jaar gevormd door het thema intimiteit.

Intimiteit zal in deze chaotische maatschappij steeds belangrijker worden en dat komt zeker en vast terug in de aankleding van onze ruimtes.

Met namen zoals OFFLINE, SKIN, ECLECTIC BLEND en MYTH als trendsetters, is onze nieuwsgierigheid in elk geval gewekt. En wil je net dat beetje meer? Dan kan je er ook de allernieuwste decoratieprojecten komen ontdekken.

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Om u als consument toch niet te lang op uw honger te laten zitten, lichten we wel een tipje van de sluier over de te verwachten trends en dat is, dat wat je ook kiest als woontrend, de kleur groen overal aanwezig zal zijn, zij het in aankleding of in details, want groen in al haar facetten, zal als een frisse wind door de beurs  en onze interieurs waaien, dus hou zeker een plaatsje vrij voor een groen aspect in je leven. En of je het nu zacht en sereen houdt, of de exotische toer opgaat, de natuur zal zeker aanwezig zijn in de allernieuwste trends. Laat je dus vooral verrassen.

WAARHEEN EN WANNEER?

Intirio opent zijn deuren op 28 januari en loopt tot en met 31 januari 2018 en dit te:

Flanders Expo Gent

Maaltekouter 1

9051 Gent

Wil je meer weten over Intirio?

http://www.intirio.be/nl

Opmerking plaatsen

Close