We kunnen de zomer al een beetje ruiken en dan gaan we met zijn allen naar buiten. De heerlijke lentezon, heeft de trend reeds gezet en we mochten al een beetje proeven van zomerse temperaturen. De huis- en tuinbeurzen doen dan ook gouden zaken en ook nu weer mogen we een buitenbeurs aan jullie voorstellen, die zich in een prachtige kasteelomgeving afspeelt, het perfecte kader voor een lentebeurs in het groen.

Het Kasteel d’Aertrycke, is het toneel voor de jaarlijkse huis- en tuinbeurs Hof en Huis, waar weer tal van exposanten hun laatste nieuwe woontrends voorstellen en waar buitenleven centraal staat.

ALTIJD WEER IETS NIEUWS TE ONTDEKKEN

Zoals elk jaar, zal er ook nu weer heel wat nieuws te ontdekken zijn bij Hof & Huis. Laat je dus als bezoeker helemaal inspireren door de allernieuwste tuininrichting, tuinpaviljoenen, duurzame tuinmeubelen, tuindecoraties, tuintenten en accessoires in bamboe, modulaire tuinopstellingen, tuinserres, 100% ecologische tuinontwerpen en niet te vergeten, allerlei planten en kruiden voor de groene vingers onder ons. Kortom, teveel om op te noemen op het vlak van vernieuwende en milieuvriendelijke alternatieven, die je tuin een authentiek karakter geven. De natuur staat ook hier centraal en dat bewijzen de meer dan 140 exposanten die de bezoeker met raad en daad bijstaan.

 

DE INNERLIJKE MENS VERSTERKEN

Uiteraard wordt er ook aan de mens zelf gedacht bij Hof & Huis. Op diverse locaties, kan je als bezoeker genieten van een natje en een droogje en je kunt je zelfs laten verrassen door de kookkunsten van Jeroen Meus en tal van andere kenners van de eenvoudige en natuurlijke keuken. Of je komt te weten, welke ingrediënten bij welk gerecht horen en wat je precies nodig hebt, om van een gerecht een geslaagd gerecht te maken. Bij Hof & Huis staat genieten en ontspannen duidelijk op de voorgrond.

WAAR EN WANNEER?

Place to be is het kasteeldomein van Kasteel d’Aertrycke te Torhout. (Zeeweg 42 in Torhout)

Hof & Huis stelt zijn deuren open:

op zaterdag 19, zondag 20 en pinkstermaandag 21 mei telkens van 10 tot 18u.

 

Meer informatie over tickets en bereikbaarheid:

https://www.tuinbeurzen.be/

Opmerking plaatsen

Close