Stel je het volgende voor: Je bent buiten, het zonnetje schijnt. Je nam net een ontspannend boek ter hand en een verfrissend drankje. Je bent op weg naar het terras en vleit je neer in de trendy schommelstoel. Het zacht schommelen brengt je helemaal tot rust en voert je weg naar exotische oorden. Het is een beeld dat volledig past bij de schommelstoelen, die helemaal terug zijn van weggeweest. Hij is dan ook hipper en origineler dan zijn oudere broertje en aangepast aan het buitenleven.

We bekijken enkele modelletjes waaraan we niet konden weerstaan en die van elke buitenruimte een oase van rust maken.

*Lekker loungen met vrienden kan perfect in de Boho chic schommelstoel. Ibiza is nooit veraf met deze wel heel speciale schommelstoel uit wicker. Met zijn aparte patronen vormt hij een echte blikvanger op je terras en in de zachte kussens kan je heerlijk wegdromen naar verre bestemmingen. Toch is hij helemaal aangepast aan de weersomstandigheden met zijn stevig frame in weersbestendige afwerking.

*Heerlijk cocoonen, kan je in de prachtige zwarte design tuinzetel op voet. Zowel binnen als buiten geeft hij je een heerlijk ontspannen gevoel. Hang hem op aan de metalen voet en laat je zacht meewiegen op de trillingen van de wind.

*Het aparte modelletje van de in kunststof gevlochten schommelstoel zal je zeker bekoren. Hij kan gelijk waar in de tuin of op het terras opgehangen worden, waardoor je telkens het beste plekje kan zoeken voor een heerlijke schommelsessie.

*Wil je het echte Provençaalse gevoel bovenhalen of je laten inspireren door de romantiek van de Middellandse zee en haar joie de vivre? Dan zal de authentieke houten strand-schommelstoel hier zeker voor zorgen. In een effen vergrijsde of meerkleurige gepatineerde uitvoering, kies je je jouw unieke schommelstoel voor de zomer.

*En als je dacht dat de vintage schommelstoel uit oma’s tijd verdwenen was? Dan heb je het helemaal mis, want de rotan (dat trouwens weer helemaal in is) schommelstoel is back! In een verfijnde uitvoering ga je terug naar de overdekte tuinpatio, waar je uren kan schommelen terwijl je uitkijkt over de weidse velden.

Wij zijn helemaal verknocht aan de schommelstoeltrend. Het geeft lekker buiten zitten net dat beetje extra.

Wil je nog meer relaxerende tuinstoelen bekijken of jouw favoriete schommelstoel van naderbij bekijken? Ga dan snel naar:

http://www.maisonsdumonde.com/BE/nl/categorie/zonnebad-corner-ne90a5aac3c375509c0c10c7e3ac6afc7273dbc5.htm

Opmerking plaatsen