Sinds 1946, hét lifestylevent van het jaar; jaarbeurs Gent, opent opnieuw zijn deuren van 16 tot en met 24 september 2017 in de vele hallen van Flanders Expo.

Kom er genieten van alles wat het leven biedt, in een gezellige sfeer en bezoek er de meer dan 300 exposanten, die elk hun beste beentje voorzetten, om het de klant naar zijn zin te maken.

Het evenement is uitgegroeid van een stadsevent over het lokale bedrijfsleven in de jaren 1900, tot een promotor van het ondernemerschap, met internationale allures, waarbij de samenwerking tussen kleine en grote bedrijven in de verf wordt gezet.

Het evenement groeide uit tot een belevenis voor klein en groot, waar tal van exposanten diensten en producten aanbieden van heel uiteenlopende markten en die samen van het geheel een echt lifestyle event maken.

Kom er adviezen inwinnen, of nieuwe producten ontdekken, maar ook en vooral, kom er genieten van heerlijke proeverijen en  bijhorende dranken; bezoek de champagnebar en biertoog, het wijnterras met lekkere tapas, waarna je zelfs een balletje kunt gooien op de aangelegde petanquebaan.

Uiteraard kan je ondertussen ook een optreden meepikken, een kookworkshop volgen, een welnessbehandeling ondergaan en kans maken op een goed gevulde goodiebag.

Dit en zoveel meer vindt je op de gezelligste beurs van het land.

Gastland dit jaar is China en uiteraard zal je ondergedompeld worden in het oosterse thema, maar maak ook kennis met nieuwe ondernemers, die samen met Unizo hun producten kenbaar zullen maken.

Hou dus vooral de website in het oog, als je meer wilt weten over dit evenement.

Wanneer?

Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september 2017

Openingsuren

Elke dag van 11 uur tot 18 uur,

Nocturne op vrijdag tot 22 uur

Plaats

Flanders Expo

Maaltekouter 1, 9051 Gent

(Gps adres: Adolphe Pégoudlaan, 9051 Sint-Denijs-Westrem)

Parkings

Rechtstreeks bereikbaar via afrit 14

van de autosnelweg E40 (Brussel – Oostende).

5€/dag

Parkeerplaats voor mindervaliden op de PA4 (aan hoofdingang), op vertoon van de invaliditeitskaart aan de parkeerwachters

Leuk om weten:

Jouw kleine gezelschapshond* (Enkel kleine honden die in een buggy of draagtas kunnen), wordt toegelaten op Jaarbeurs Gent op vertoon van een speciaal WOEF toegangsticket (9€ voor 1 hond en zijn baasje, enkel te koop via de ticket webshop) drinkbakjes en een plasplaats voor jouw hond voorzien. (wel opmerken, dat het op de beurs heel druk is, hou dus rekening met het stressniveau van je hond)

Kaarten : “vanaf” 5 euro (zie website voor de andere prijzen)

Bron: http://www.jaarbeursgent.be/

Opmerking plaatsen