Trouwen doe je meestal maar één keer in je leven en dan moet het ook prachtig zijn. Daarom is de locatie één van de belangrijkste items, waarrond de rest van het feest zich afspeelt.

Een zomerse bruiloft op het strand heeft steeds een extra waarde, omdat je meer mogelijkheden hebt om een schitterende locatie uit te kiezen en met een beetje geluk, heb je het mooie weer er gratis bij.

Ben je jouw bruiloft aan het plannen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan zijn hier een aantal prachtige decoraties, om een huwelijk op het strand helemaal onvergetelijk te maken.

 

STEEK DE HANDEN UIT DE MOUWEN

Een strandhuwelijk is de ideale manier om zelf de decoraties te verzorgen. Zowat alle kleuren en stoffen blenden perfect met de kleur van het zand en het blauw van de zee op de achtergrond. Paarse tinten in combinatie met het groen van planten, geeft onmiddellijk een exotische look aan het thema. En natuurlijk mogen bloemblaadjes niet ontbreken…

Mag het iets georganiseerder? Dan bouw je gewoon een prieeltje en leg je je eigen bloemenpad aan in paars en wit. De bloemenzuilen maken het geheel iets plechtiger en stijlvol.

 

PURE ROMANTIEK IN ROZE

Ben je een romantische ziel? Dan kan je je helemaal uitleven in het romantische thema in roze. Weelderige bloementrossen en witte tule zijn de basis van dit thema en zorgen voor een dromerig effect. De schattige bloemenmandjes aan de stoelen van de gasten, maken het geheel helemaal af.

SOBER IN WIT EN ZAND

Dat less soms more is, toont het volgende schilderijtje. De hele opstelling heeft als basiskleur wit en de stoelen werden hierbij stijlvol bekleed met een witte katoenen stof. De enige accessoires zijn zandkleurige bloemen en planten langsheen het wandelpad.

Hier werd duidelijk gekozen om de omgeving voor zich te laten spreken; een thema dat perfect werkt, bij een ondergaande zon.

JE EIGEN HUTJE OP HET STRAND

Wil je voor de meer Caraïbische look gaan? Dan ga je voor een paviljoentje in riet of bamboe. Bekleed het met blauwe/turkoois tule en prachtige bloemboeketten. En natuurlijk krijgen ook de bruidsmeisjes matching bruidsboeketten. Een heerlijk decor, dat uitnodigt tot een bruidsnacht op het strand.

AVONDFEEST MET EEN VIEW

Wie graag een huwelijk op het strand wilt, zal ook zijn gasten betrekken in het gebeuren en kiezen voor een avondfeest met een schitterend uitzicht. Hier alvast enkele feestelijke tafels die je doen wegdromen.

Heb je al een beetje inspiratie opgedaan?

 

Bron: HTB

Opmerking plaatsen