Het voorjaar luidt een nieuwe bouwperiode in. Elk week vindt je wel ergens een bouw- of verbouwbeurs, waar je de nieuwste bouwtechnieken ontdekt en te weten komt, wat de laatste nieuwe trends zijn op het vlak van interieur en technologie.

Deze week kijken we uit naar Wonen 2018.

VERNIEUWDE EDITIE

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor een bouw of verbouwproject? Of wil je je interieur een nieuw jasje geven? Dan kan je terecht op Wonen 2018 om je te laten bijstaan met raad en daad, door de meer dan 200 exposanten.

Deze vernieuwde editie brengt je de laatste nieuwe trends, technologische snufjes en bouwadviezen voor 2018.

De Nekkerhal te Mechelen zet zijn deuren dan ook wagenwijd open voor alle bouwlustigen die nieuwe inspiratie zoeken op het vlak van domotica, inrichting, energiezuinige systemen en materialen, verlichting, decoratie enzovoort…

 

GRATIS ADVIES

Weet je perfect hoe jouw bouwdroom of verbouwingsproject eruit ziet, maar kan je het niet echt omzetten naar de realiteit, dan heb je extra advies nodig. Dat advies kan je gratis bekomen op de vele infosessies die lopen tijdens de beurs.

Daarnaast helpen de exposanten zelf je ook verder met de praktische kant van je project en de uitvoering ervan. Zo kom je alles te weten over de installatie van keukens, badkamers, verwarmingssystemen en onder andere elektrische toestellen. Kortom, alles wat je moet weten, om je woning haarfijn op- en in te richten.

Zo leer je er ook waar je precies op moet letten en wat de valkuilen zijn bij een nieuw of renovatieproject en ben je graag bij de pinken? Dan zal de infosessie over de allernieuwste domotica je zeker interesseren.

 

OVER HOUT

Naast de algemene bouw- en wooninspiratie, kan je uiteraard ook weer terecht bij de speciale afdeling hout, waar je gewoon alles te weten komt over het bouwen en verbouwen met hout als natuurlijk materiaal.

Of het nu gaat om een gevelbekleding in hout, welke houtsoorten duurzaam zijn en hoe ze geplaatst moeten worden of de toekomst van hout als brandbaar materiaal in de haard en zijn alternatieven of welke houtsystemen er op de markt zijn en welke hun voor- en nadelen zijn…Als het van hout is, kom je er alles over te weten op Wonen 2018.

Als toemaatje, kan je op zondag 11 februari 2018 van 10 tot 16 uur terecht, op diverse plaatsen in Vlaanderen om woningen en werven te gaan bekijken van bouwbedrijven die zijn gespecialiseerd in houtskeletbouw en houtmassiefbouw.

PLACE TO BE

De beurs gaat door in de Nekkerhal Mechelen.

Nekkerhal Brussels North

Plattebeekstraat 1

2800 Mechelen

WANNEER?

Zaterdag 27 januari tot en met zondag 4 februari 2018

Week: 13u00 – 18u00

Weekend: 11u00 – 18u00

Vrijdag 2 februari nocturne: 13u00 – 22u00

 

Meer weten over de beurs Wonen 2018?

http://www.wonen.eu/

Opmerking plaatsen

Close