De eerste tuinbeurs is een feit. Nu februari in gang is gestoken, richten we ons al iets meer op het buitengebeuren en kijken we al uit naar het nieuwe tuinseizoen.Daarbij gaan we op zoek naar de nieuwste tuintrends voor de zomer en hoe we onze tuin zo aantrekkelijk en gezellig mogelijk kunnen maken.

Tuin en sfeer 2018 beantwoordt daar perfect aan en brengt het allernieuwste op het vlak van tuin en decoratie, architectuur, outdoor design, kunst, sfeer, gezelligheid, lifestyle, wellness en zoveel meer.

De grenslandhallen openen hun deuren voor een zinderend weekend vol tuinplezier.

NIEUWSTE TRENDS

Uiteraard willen we ook dit jaar de allernieuwste trends ontdekken en die komen we dan ook te weten op tuin en sfeer.

Dit jaar vertoeven we in zuiderse sferen en zal het zonnige zuiden meer en meer terug te vinden zijn in onze Westerse tuintjes. Zelfs de kleinste balkonnetjes zullen baden in een mediterrane sfeer en de joie de vivre van het zuiden uitstralen. Daarnaast zal nog meer moeite gedaan worden om ook in de tuin, via aparte tuinkamers, gezellige hoekjes te creëren. Vakantie in eigen land zal dan ook steeds meer zuiderse invloeden krijgen.

DE NATUUR OP DE VOORGROND

Zowel binnen als buiten gaan we meer focussen op het natuurlijke. Natuurlijke materialen nemen steeds een belangrijkere plaats in in onze leefsfeer. Daarom wordt de trend ook buiten bepaald, door een stevige en robuuste tuinsetting, die de tand des tijds kan doorstaan, maar die desalniettemin een hedendaagse uitstraling heeft, waardoor ze in vele tuinstijlen thuishoort.

Kernwoorden in de tuin van 2018, worden: rust, ruimte en natuur en we zullen veel zachte kleurtinten, in combinatie met wit en groen zien opduiken en dit in een speling met lucht en licht.

PRIVACY IN EEN HYPERMODEN KADER

Naast het belang van ruimte in de tuin, wordt ook het gebruik van die ruimte zeer belangrijk. We houden meer en meer van het gemak van makkelijk aanpasbare elementen in de tuin, die vanop afstand bediend kunnen worden, waardoor wij geen minuut van onze rust hoeven te verliezen. Daarbij is het heel belangrijk dat alles naadloos in mekaar overloopt, waardoor we zelfs niet hoeven te kiezen of we binnen of buiten willen vertoeven. Onze tuinen worden een private oase van rust, maar in een modulaire en elegante setting, door het gebruik van lichte materialen, die we helemaal aan onze eigen smaak kunnen aanpassen.

WERKEN WORDT FUN

Er werken steeds meer mensen van thuis uit. Dat betekent wel, dat ook zij tijdens de werkuren, zoveel mogelijk willen genieten van licht en lucht. Daarom werd de kantoortuin in het leven geroepen, waar je even een korte pauze kunt nemen en waar je zelfs klanten kunt ontvangen. De opbouw van de tuin is perfect aangepast om zowel te werken, als te ontspannen.

DECORATIE MET OOG VOOR DETAIL

Uiteraard mag ook decoratie niet ontbreken op de beurs. Je zal een hele waaier aan nieuwe decoratieartikelen ontdekken van een superieure kwaliteit, bestand tegen onze grillige weersinvloeden, in diverse tuinstijlen, waaronder ook de romantische tuinstijl niet mag ontbreken. Oud en nieuw worden gecombineerd tot een verrassende mix van dessins.

Naast al deze aspecten van de nieuwe tuin, wordt er ook nu weer alle aandacht besteed aan kleine tuinen met een groots effect en leer je ook hoe je je woning kunt beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Kortom alle elementen voor een mooie tuin komen ook dit jaar weer volop aan bod op de tuin en sfeer beurs.

WAAR MOET JE ZIJN?

Ethias Arena – Grenslandhallen Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70

3500 Hasselt

www.grenslandhallen.be

WANNEER?

Van 16/02 tot en met 18/02

Openingsuren:

Vrijdag: 15u00 – 22u00, Nocturne vanaf 19u00

Zaterdag: 10u00 – 19u00

Zondag: 10u00 – 19u00

Meer weten?

http://www.tuin-sfeer.be/

Opmerking plaatsen

Close