Een interieur is een verlenging van onze persoonlijkheid al beseffen we dat niet vaak, maar meestal kiezen we bepaalde kleuren en stijlen, op basis van eigen behoeften. De ene persoon is bijvoorbeeld heel praktisch ingesteld en zal gaan voor degelijke, nuttige materialen, terwijl de ander bijvoorbeeld een luxueus kantje heeft en zich regelmatig laat verleiden door de nieuwste stylingtrends. En zo stelt ieder voor zich zijn ideale interieur samen.

INSIDE OUT 2018- OF TE BOX

Op de lentebeurs Inside Out, houden ze rekening met deze diversiteit in de maatschappij. Een huis vertelt jouw verhaal, is hun motto en om dat verhaal vorm te geven, durven ze weleens buiten de lijntjes kleuren.

Deze vernieuwing vindt je terug tijdens de beursdagen van 10 tot 12 maart en 16 tot 18 maart. Op die dagen kan je er terecht voor de nieuwste trends op het vlak van huis en tuin, gecombineerd met de verfrissende invloeden van kunst om het geheel net dat beetje meer te geven.

EEN GROTE WAAIER AAN INSPIRATIE

Op maar liefst 27 000 m2, zetten 125 exposanten hun beste beentje voor om je het beste van het beste voor te stellen uit de diverse woonstijlen en dit zowel voor de binnenruimte, als voor de tuin en tuinkamer. Ben je op zoek naar dat ene item dat je woonkamer haar unieke karakter geeft? Of zoek je iets dat jouw persoonlijkheid helemaal weerspiegelt? Dan vindt je het beslist op Inside Out.

PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Wil je een bepaalde look creëren, maar zit je met tal van vragen om kleuren en materialen te matchen? Dan kan je terecht bij de diverse professionals op het vlak van inrichting, om je een handje te helpen; er worden daarnaast ook workshop en lezingen voorzien om je fantasie nog meer te prikkelen en uiteraard kom je alles te weten over de trends voor 2018, compleet met visuele presentaties over hoe je ze bij jou thuis kunt integreren.

De trends die in de kijker zullen staan, zijn:

Modern Latin (modern met oog voor het natuurlijke en degelijke)

Shadow Mood (spiritueel en surrealistisch)

Spiritual Concrete (spirituele cocon om tot rust te komen)

Soft Abstract (vloeiend, zacht en subtiel)

HELEMAAL OPGAAN IN DE CREATIE

Wil je nog verder gaan dan enkel shoppen voor een nieuw interieur? Dan kan je je helemaal laten opnemen door dat interieur.

Daar zorgen een aantal interieurarchitecten voor die je helemaal meenemen naar hun belevingswereld en je elk hun eigen kijk op interieur en persoonlijkheid geven. Duik mee in de wereld van design en creatie en de weerspiegeling ervan op onze persoonlijke leefwereld. Laat je overspoelen door trends en gadgets, of herbron in een omgeving van rust, waar tijd is voor bezinning. Hoe jij deze reis beleeft , zal helemaal afhangen van jouw unieke kijk op interieur en wat het voor jou moet uitstralen.

VOOR ELK WAT WILS

De beurs belooft een leuke mix te worden van diverse woonstijlen, aangevuld met accessoires en decoraties van allerlei slag. Neem ook een kijkje op Inside Art, waar je kennis maakt met originele kunst en de kunst van morgen. En heeft iets je aandacht getrokken? Dan is er ook een pop up store, waar je allerlei leuke spulletjes direct kunt meenemen.

WAAR VINDT DE BEURS PLAATS?

Flanders Expo

Maaltekouter 1

9051 Gent

WANNEER?

10-12 / 16-18 maart

Vrijdag 09/03 (invite only) 17u00 – 23u00

Zaterdag 10/03 – zondag 11/03         10u30 – 18u30

Maandag 12/03 – 13u00 – 21u30

Vrijdag 16/03 -13u00 – 21u30

Zaterdag 17/03 – zondag 18/03         – 10u30 – 18u30

Meer weten over Inside Out?

http://www.inside-out.gent/nl

Opmerking plaatsen

Close