De lente is in het land; we mochten reeds proeven van heel zachte temperaturen en een aangenaam lentezonnetje. Die eerste zonnestralen lenen zich om naar buiten te gaan en de tuin in tet trekken.Daarnaast geeft het extra energie om de oude stofnetten uit de woning te halen en een frisse wind naar binnen te laten.

Nieuwe ideeën dienen zich aan en plannen worden gesmeed; kortom, het huis krijgt een opknapbeurt. Wil je je helemaal laten onderdompelen in de lentesfeer? Dan is er vanaf 17 maart de woonbeurs “ideaal wonen in huis en tuin”.

VASTE WAARDE

De alweer 46ste editie van de beurs, belooft opnieuw een succesverhaal te worden, als je weet dat niet minder dan veertigduizend bezoekers de vorige edities bezochten en dit aantal nog elk jaar groeit, na de uitbreiding van huis naar tuin, die toch het verlengde is geworden van onze leefwereld.

BINNEN WORDT BUITEN

Zoals we weten, wordt er steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van onze buitenruimte, of die nu groot of klein is; het wordt als het ware een tweede woonkamer.

Daar wordt dan ook volop aandacht aan besteed op de beurs, waar je naast de traditionele binnenhuisinrichting van keukens, ramen en deuren tot verwarming, nu ook een ruim aanbod krijgt aan buitenleven, waaronder tuinarchitectuur, zwembaden, planten, vijvers en allerlei andere tuinbenodigdheden.

Kortom, de volledige woonwereld wordt vertegenwoordigd op een oppervlakte van in totaal 13 000 m2; er is dan ook voor ieder wat wils.

ADVIES VERZEKERD

Wie van plan is een verbouwing te starten, kan op de beurs terecht voor het nodige advies; tal van specialisten staan er tot je beschikking om je plannen onder de loep te nemen en je bij te staan met raad en daad en natuurlijk zijn er de meer dan 200 exposanten die je met hun jarenlange ervaring wegwijs maken in jouw bouwproject.

WANNEER EN WAAR?

De beurs opent haar deuren op zaterdag 17 maart en loopt tot en met zondag 25 maart, telkens van 14 tot 20 uur.

Nocturne

Vrijdag 23 maart van 14 tot 22 uur, met vanaf 18 tot 22 uur bubbels en hapjes aan de ingang.

PLACE TO BE

Brabanthal Leuven

Brabantlaan 1, te 3001 Leuven (afrit 23 Haasrode)

op 1 km van afrit 23 Haasrode van de E40.

 

Wilt u meer weten over de beurs?

https://www.ideaalwonen.be/

Opmerking plaatsen

Close