Nu het huwelijksseizoen volop bezig is, en we zelf enorm van zijn van huwelijken, zijn we op zoek gegaan om zelf leuke huwelijksbedankjes te maken. Dit is voor diegene die zelf een unieke touch willen geven of creatief willen zijn hierin.

Je hebt heel veel verschillende unieke huwelijksbedankjes die je kan kopen of zelf kan maken. Hieronder volgen alvast enkele leuke ideetjes.

Vetplantjes

Geef een plantje mee. Dit wordt heel vaak gedaan en is ook een leuk idee. Je kan dit zelf ook verpakken op de manier dat je zelf wil, maar wij vinden deze wel leuk. klik hieronder voor de volledige tutorial.

Tutorial

Mini tissue box

Wat is een huwelijk zonder gesnotter? Niets inderdaad. 🙂 En daarom is het ook wel een leuk om een mini tissue box als bedankje of gewoon als extra te voorzien op jouw huwelijk.

Tutorial

Olijfolieset

Trouw je in de Provence of heeft jouw huwelijk een zuiderse touch dan is dit olijfoliesetje perfect als huwelijksbedankje.

Sprinkle

Leuk en fris zijn deze sprinkle potjes zeker en vast! En ze zien er gewoon ook enorm cute uit niet?

Popcorn

Zeg het met popcorn. ook een heel leuk ideetje en je kan jouw beker zelf volledig personaliseren.

Er zijn nog heel wat toffe ideeën terug te vinden. Zorg er wel voor dat jouw huwelijksbedankjes binnen jouw thema passen. 🙂

Opmerking plaatsen