Ben je ook zo verzot op pompoen decoraties, maar wil je niet voor de standaard pompoen gaan en er een leuke twist aan geven? Hieronder kan je dan vast enkele super creatieve pompoen decoratie ideetjes terugvinden.

Herfst pompoen kan

Als je niet genoeg kan krijgen van de mason jars, dan zal je dit idee geweldig vinden. Verwijder de steel van een medium pompoen en leg deze opzij.  Neem bindkoor om ‘fall’ of ‘herfst’ te spellen en kleef deze aan de pompoen.  Verf daarna de pompoen en het touw in lichtblauw (of een andere kleur naar keuze) en laat deze drogen.  Plaats daarna een metalen taartenpan bovenop de pompoen en kleef in het midden de steel vast met de lijm.

Mama big en haar kroost

Hoe schattig zijn deze?

Download hiervoor eerst de template oren en neus en print deze af op roze viltpapier en snij deze uit. Snij de binnenoren uit roze dik papier (met patronen) uit. De binnenste stukken van de oren moeten kleiner zijn. Gebruik lijm om het papier en de vilt aan elkaar te kleven. Kleef daarna de neus en de oren aan de pompoen.

Voor de ogen en de neusgaten gebruik je pompoenzaden.

Pompoen met bladeren

Deze is heel simpel en leuk als herfstdecoratie. Schilder de pompoen in een kleur naar keuze (in dit voorbeeld is beige gebruikt).  Gebruik wat gevallen bladeren vanuit de tuin (of ga er rapen in het park) en plaats deze met mod podge aan de pompoen en klaar!

Je kan deze template hier terugvinden.

Pompoen met een boodschap

Ook heel gemakkelijk en geweldig om in jouw interieur te plaatsen is door jouw pompoen met krijtverf zwart te spuiten. Daarna kan je hier geweldige tekeningen of teksten op krijten. Ook nog leuk voor de kids!

Heb je een Halloween Feestje? Dan kan je zelfs jouw menu op de pompoen plaatsen. Super origineel!

Bron: https://www.countryliving.com/diy-crafts/g1350/pumpkin-decorating-1009/?slide=4

Opmerking plaatsen