De feestdagen komen er aan en dus ook stilaan tijd voor gift shopping. 🙂 Aangezien vele steeds op zoek zijn naar originele en creatieve manieren om pakjes in te pakken, zijn we zelf ook naar leuke varianten op zoek gegaan voor jullie.  Hieronder kan je alvast wat inspiratie terugvinden om jouw creativiteit boven te halen én om nog op een ecologische manier aan de slag te gaan door bepaalde materialen te hergebruiken. Hier alvast enkele kerst inpak ideeën.

Je hebt écht geen speciaal inpakpapier of strikken nodig om mooie en unieke verpakkingen te verkrijgen!

Koord en groen

Deze simpele én niet dure bruine inpakpapier kan op een heel mooie manier gebruikt worden waardoor het niet saai en simpel overkomt. Ze zijn enorm charmerend met enkele dennenboom takjes,” pepermunt touw” en retro gestempelde letters. Hier kan je zelf een persoonlijke kerstboodschap op plaatsen. Je kan ook werken met besneeuwde dennenappels.

Cadeauzakken van inpakpapier

Heb je last minute nog een cadeauzak nodig en geen tijd meer om nog naar de winkel te hollen, maar wel nog inpakpapier in de kast? Dan is dit perfect! Hergebruik wat inpakpapier (eender welk) en maak jouw eigen cadeauzak in enkele minuten. De volledige tutorial kan je hier terugvinden.

 

 

Mini kerstkrans inpakideetjes

Knip een kartonnen ring uit en lijm een ​​aantal groenblijvende takjes hieraan vast om deze schattige mini-kransen te maken.Deze hang je met mooi rood lint aan jouw verpakking , maakt een mooie boodschap ét voila!

Deze zijn 3 simpele en mooie kerstverpakking, wil je nog meer inspiratie ? Neem dan zeker een kijkje op de link hieronder.

Bron: https://www.apieceofrainbow.com/16-ingenious-gift-wrapping-hacks/

Opmerking plaatsen