Er is niets anders dat meer aan Kerstmis doet denken dan warme chocolademelk en zuurstokken. Het is bij vele ook een van hun favoriete kerstbeloningen en ook voor ons!  In dit project werd er een gezellige kerstbar gemaakt voor in jouw huis. Zo dat jij en jouw familie ten alle tijden kunnen genieten van deze warme chocolademelk.

Je start heel gemakkelijk met een bijtafeltje, dit heb je misschien nog wel ergens staan dat je opnieuw kan gebruiken of je koopt er eentje aan. Deze kosten niet zo heel veel. Of je kan ook aan de slag gaan met een tray op poten.

Neem jouw favoriete kerstkoppen als je deze al hebt en zet deze mee op de tafel.

Hierbij zijn grote potten en mandjes gebruikt, die je allicht ook nog wel hebt liggen. Moest dit niet zo zijn deze kan je overal wel vinden.  In deze potten kan je gebroken zuurstokken terugvinden, chocoladepoeder en marshmallows. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte kop!

In dit voorbeelden zijn enkele tags gebruikt, die je hier kan downloaden. Deze werden op dikker papier gekleefd en rond de potten gehangen.

Zet er een menu bordje bij dat je zelf met krijt invult , lepeltjes en kerst servetten erbij en jouw kerstbar kan geopend worden!

kerstbar in jouw huis

 

Dus pak een kop en laten we samen warme chocolademelk drinken!

Bron: https://www.cleanandscentsible.com/updated-candy-cane-hot-cocoa-bar/

Opmerking plaatsen