Adverteren

De Huisje Tuintje Boompje blog wordt bezocht door meer dan 120.000 unieke bezoekers. Deze bezoekers houden van Interieur, Exterieur en Decoratie. Samen zorgen we voor een subtiele implementatie van uw bedrijf in het blog magazine.

Ons doel? Uw bedrijf in de spotlight zetten zodanig u méér gekwalificeerde klanten aantrekt.

GESPONSORD
ARTIKEL

Breng uw bedrijf onder de aandacht door het schrijven van een gesponsord artikel. Dit is een blogpost waarin uw product, dienst, evenement uitgelicht wordt. Dit kan discreet met subtiele verwijzingen (en weblinks), of we schrijven een open artikel over u en uw bedrijf. Huisje Tuintje Boompje behoudt het recht bedrijven te weigeren.

Meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang informatie over de diverse mogelijkheden.

Uw naam *

Uw bedrijf *

Uw email *

Uw GSM nummer *

Van waar kent u ons?

ADVERTENTIE
BANNER

Een banner van uw bedrijf op de blog. Een banner is een afbeelding of tekst die geïmplementeerd wordt in het artikel of in de zijbalk van de blog. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar zijn op Huisje Tuintje Boompje. Een banner levert in korte tijd een hoog bereik op. De banner linked naar uw website of webshop.

Meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang informatie over de diverse mogelijkheden.

Uw naam *

Uw bedrijf *

Uw email *

Uw GSM nummer *

Van waar kent u ons?

EXCLUSIEF
LIDMAATSCHAP

Een stap verder in jouw Huis en Tuin carrière? Huisjetuintjeboompje.be is het online zoekplatform naast het blog magazine. Een netwerk van kwalitatieve ondernemers in de huis en tuin sector. Ontvang jouw eigen bedrijfspagina, scoor beter online en wordt voorgesteld aan onze volgers en potentiële klanten.

huisjetuintjeboompje.be

Download onderstaande brochure  en ontdek de diverse mogelijkheden.

Close