De zomervakantie is de uitgelezen periode om een gezellige markt mee te pikken. Zowel in binnen- en buitenland worden heel wat snuisterijen te koop aangeboden op de diverse antiek- en brocante markten.

Een antiek en brocantemarkt is de plaats waar het verleden weer tot leven komt en waar je de heerlijkste vintage artikelen op de kop kunt tikken om je huis net dat beetje gezelliger en authentieker te maken.

Zo kan je heel de zomer op verschillende locaties in binnen- en buitenland terecht voor de leukste markten, zoals bijvoorbeeld:

Elke laatste woensdag van de maand op de grote markt in Antwerpen en in de zomermaanden tweemaal per maand, een super gezellige brocantemarkt.

Of misschien kom je op 30 juli in de buurt van de grote markt in Dendermonde, waar de jaarlijkse rommel- en brocantemarkt doorgaat met meer dan 300 standhouders en heel wat randanimatie.

Bekijk nog meer zomerse antiek- en brocante markten in de buurt:

http://agenda.nieuwsblad.be/agenda/markt-of-braderie?theme=antiek-en-brocante

Misschien kom je er zelfs één van onze AANBIEDERS tegen, ’t Achterhuys.

’t Achterhuys biedt je alles voor een landelijk interieur, met name antieke meubels, brocante decoratie en tijdloze collecties tafellinnen; het is slechts een kleine greep uit het ruime assortiment.

Zo kan je er heerlijk rondsnuisteren tussen de zachte pasteltinten en de Franse brocante artikeltjes, die je doen wegdromen naar vervlogen tijden en die herinneringen ophalen naar grootmoeders tijd.

Wil je een vintage meubelstuk zijn oude glans teruggeven? Ook dat doen ze met plezier voor je in ’t Achterhuys. Een mooie patine, of een verweerde look? Samen met de klant wordt er hier gekeken hoe je je oude stukken nieuw leven kunt inblazen.

Voor binnen en buiten, vindt je er de mooiste collecties vintage woondecoratie en accessoires en regelmatig worden er voor een prikje de leukste items aangeboden.

Naast de winkel waar je de collecties kunt komen bewonderen, kan je ook via de webshop heerlijk shoppen en er jouw favoriete item bestellen.

Kom snel de AANBIEDER ’t Achterhuys, bezoeken op onze website:

https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/t-achterhuys

Opmerking plaatsen