Nu de winter voor de deur staat, gaat de tuin stilaan in winterslaap, maar toch is er nog heel wat bedrijvigheid in de tuin en moeten nog heel wat karweitjes geklaard worden, om je buitenruimte voor te bereiden op de lange koude periode. Tijdens mooie herfstdagen kan er dan ook heel wat gedaan worden in en rond de tuin.
Hou je van een mooi aangelegde tuin, maar heb je geen groene vingers? Dan kan je altijd de hulp inroepen van onze aanbieder Gert Vanhove.

Gert Vanhove is al heel zijn leven bezig met wat er reilt en zeilt in de tuin.
Geboren als kleinkind in een landbouwersfamilie, waar beide ouders kinderen waren van landbouwers die dag in dag uit het land bewerkten, werd het Gert met de paplepel ingegeven, om respect te hebben voor de natuur en te leven temidden van het groen. Als kind bracht hij dan ook heel wat tijd buiten door, om te helpen op de boerderij.

Steeds meer werd het werk een echte passie en wou hij van elke tuin een echt kunstwerkje maken. Die droom werd werkelijk bij het behalen van zijn licentiaat tuinaanlegger.

Kort nadien startte hij zijn eigen bedrijf in tuinaannemingen.
Voor Gert is het verzorgen van de tuin zoveel meer dan het maaien van het gras, het snoeien van de haag, het planten van struiken en het verzorgen van bomen.


Gert zorgt er voor dat je tuin er weer piekfijn bijligt en daarnaast kan je ook bij hem terecht voor de aanleg van opritten, het plaatsen van tuinhuizen en afsluitingen en de nazorg van je tuinprojecten.


Heb je bepaalde verwachtingen van hoe jouw tuin eruit moet zien? Tijdens een informerend gesprek, tekent Gert voor jou de perfecte tuin en werkt hij jouw ideeën verder uit tot een afgewerkt kunstwerk.

Zijn grootste motivatie haalt Gert Vanhove uit de resultaten. Het bekijken van zijn creaties en de positieve reacties van de klanten, geeft hem een extra stimulans om verder te gaan met creëren en steeds weer opnieuw nieuwe dingen uit te proberen. En dat hij dit temidden van de natuur mag doen, kan hem alleen maar meer motiveren.

Nog even op een rijtje, wat tuinaannemingen Gert Vanhove aanbiedt:

  • Aanleg en uittekenen tuinen
  • Afsluitingen-tuinhuizen plaatsen
  • Beplantingswerken
  • Bestratingswerken
  • onderhoud tuin
  • Algemene nazorg eigen projecten
  • Hagen en snoeivormen
  • En nog zoveel meer…

 

Wil je meer weten over of contact opnemen met deze aanbieder?

Ga dan snel naar: https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/tuinaanleg-gert-vanhove

Opmerking plaatsen

Close