Even een muurtje schilderen tijdens een warme zomerdag?

Niet zonder even stil te staan bij de nodige maatregelen die je moet treffen om de schilderwerken tot een goed einde te brengen.

Schilderen tijdens warme dagen heeft namelijk een aantal regels die gevolgd moeten worden, om te vermijden dat het resultaat tegenvalt.

Sowieso geldt, dat het niet te warm mag zijn, omdat de verf dan gewoon te snel droogt of blaasvorming kan veroorzaken.

Normaal geldt, dat de ideale verftemperatuur tussen de 15 en de 20 graden is. Wanneer de temperatuur hoger oploopt en vooral bij hittegolven (meer dan 30°C) laat je het schilderen gewoon voor wat het is en geniet je liever van een gekoeld drankje in de tuin.

Bij fel zonlicht is het ook zo, dat de kans bestaat dat door de snelle droging, de verf niet goed hecht, omdat ze niet voldoende is ingetrokken; dat geeft natuurlijk problemen achteraf.

Dan kan je het schilderen misschien beter overlaten aan een specialist.

Onze AANBIEDER De Schutter & zoon weet hier alles van.

Met zijn jaren ervaring en bekwame vakmensen, weet het schilder- en decoratiebedrijf alles af van de ideale temperaturen en condities om het perfecte schilderwerk te leveren.

Om dat resultaat te bekomen, gebruiken ze de allernieuwste verfsystemen en wordt er ook steeds extra opleiding voorzien om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op verfvlak.

Naast schilderwerken, past de firma ook aparte decoratietechnieken toe, om je interieur een speciale uitstraling te geven. Ze denken dan ook creatief mee met de klant en staan bij met raad en daad en technisch advies.

Naast binnen- en buitenschilderwerken, kan je er ook terecht voor vloer- en wandbekleding, gordijnen, zonwering, decoratie en het plaatsen van foto op doek en papiervlies.

Het familiebedrijf tovert je binnen- en buitenruimte in geen tijd om tot een gezellige oase van rust en werkt zowel particulier als professioneel.

Elk project wordt met de grootse zorg aangenomen en kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen.

Ben je van plan om schilderwerken uit te voeren? Bezoek dan snel deze aanbieder op onze website:

https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/de-schutter-zoon-bvba

Opmerking plaatsen