Een nieuwe week breekt aan. September is een feit; voor velen is een nieuw werkjaar begonnen.

Vorige week kon je hier al de nieuwste trends en kleuren voor het najaar bewonderen en misschien heb je daardoor zin gekregen om ook jouw interieur een make over te geven, die aangepast is aan het naderende herfst- en winterseizoen.

Als je echt all the way wilt gaan en je deze klus in handen van experts wilt geven, kan je voor een totale metamorfose terecht bij onze aanbieder HOME INTERIORS.

Home interiors is jouw place to be, als je op zoek bent naar gezelligheid en wooncomfort en wat nog meer is, ze begeleiden je van begin tot eind, tot jij je ideale interieur vindt.

De zaakvoerders zijn dan ook niet aan hun proefstuk toe. Na een carrière in de modewereld en een grote passie voor gezellig wonen, gaan zij nu voluit voor hun interieurzaak en staan zij de klant bij met raad en daad, om diens interieur helemaal naar eigen wens en volgens persoonlijke identiteit, in te richten. Op die manier wordt een interieur een weerspiegeling van zijn bewoners en net dat is de kracht van HOME INTERIORS.

In de showroom kan je kennismaken met de laatste nieuwe trends rond decoratie en accessoires, zoals gordijnen, kussens, plaids, tafelkleden en meer, op maat. Alle kleuren en stoffen worden dan ook met de klant besproken en na overleg wordt het gepersonaliseerde decor met de hoogste precisie uitgevoerd en dit naar eigen budget.

Zo worden alle confectiewerken in eigen atelier gedaan, na een grondige opmeting en bespreking bij de klant thuis, zodat alles tot in de puntjes kan afgewerkt worden.

Als klant kan je er kiezen uit een uitgebreid merkenaanbod, zoals Chelsea textiles – Kate Forman – Pierre Frey – Braquenié – Etro – Lizzo – Mulberry – De Le Cuona – Romo – Bruder – Chivasso – Libeco                 Gp &J Baker – Osborne & Little – Nina Campell – Mark Alexander – Anta – Souveraine – Lf Trading – Ian Sanderson – Decortex Firenze – Titley & Marr – Villa Nova, waardoor je steeds een smaak vindt, die aansluit bij jouw persoonlijke levensvisie.

Als afwerking van een mooi interieur, is de juiste verlichting onontbeerlijk. Zij zorgt ervoor dat een interieur perfect tot zijn recht komt. Bij HOME INTERIORS kan je dan ook een keuze maken uit diverse collecties sfeerverlichting, gaande van staanlampen, leeslampen, wandverlichting, hanglampen, spots en zoveel meer, aangepast aan jouw persoonlijke interieursmaak. Ben je gewoon op zoek naar een opfrissing van je verlichting? Diverse lampenkappen, geven een oude lampenvoet een geheel nieuwe uitstraling.

Kortom, HOME INTERIORS zorgt ervoor dat zowel meubilair als decoratie naar eigen smaak wordt ontworpen, op maat gemaakt en feilloos wordt afgewerkt, helemaal naar jouw wens, om u als klant een interieur te geven dat afgestemd is op u als persoon en perfect past in jouw type woningstijl.

Als je meer wilt weten over de verschillende formules die mogelijk zijn en bijhorende prijzen, bezoek dan snel onze aanbieder HOME INTERIORS, op: https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/home-interiors

Opmerking plaatsen