Dat het leuk winkelen is bij Huisje tuintje boompje, wisten jullie al en dat bewijzen we nog maar eens met onze volgende aanbieder, Het Interieurpand, waarbij je kunt winkelen vanuit je luie zetel.

De eigenaars hebben speciaal voor u een oude pastoriewoning helemaal ingericht met de mooiste landelijke meubelen en accessoires en als klant kan je er zowel virtueel als fysiek shoppen. Ja u hoort het goed, zelfs vanuit het comfort van je eigen woning, kan je een virtueel bezoek brengen aan het interieurpand en alle meubels en accessoires in alle rust bekijken en hebt u iets gezien naar uw smaak? Dan kan je dit onmiddellijk bestellen via de online webshop.

Ga je liever zelf een kijkje nemen om de sfeer in je op te nemen en gewoon gezellig te kuieren door de verschillende kamers? Dan kan je al of niet op afspraak, het gezellige landhuis gaan bezoeken.

In het interieurpand vindt je werkelijk alles voor een landelijke leefstijl.

Alle ingerichte kamers bevatten meubels en accessoires in de warme landelijke stijl en zijn zodanig geplaatst en aangekleed, alsof ze in u eigen woning zouden staan. Op die manier krijg je als klant een perfect inzicht over hoe een meubel of accessoire tot zijn recht komt in een bepaalde setting. Uiteraard kunt u wel alle meubelstukken aanpassen naar eigen smaak, wat betreft stoffering en uitvoering.

Ook wat betreft decoratie en de bijhorende accessoires, heb je een grote en afwisselende keuze, gaande van gordijnen, tapijten, verlichting en spiegels, tot allerlei originele items om het geheel af te werken. Je kan er zelfs terecht voor verf- en behangwerken, om een ruimte helemaal naar jouw smaak en sfeer in te richten.

De zaakvoerster heeft een geheel eigen concept ontworpen om het voor u als klant nog makkelijker te maken en alle twijfels wat betreft materiaal- en designkeuze weg te werken, via het virtuele bezoek. Je kan nu reeds op voorhand bepalen of een meubelstuk of accessoire, ja zelfs een kleur, zou passen in jouw persoonlijke leefruimte en hoe sommige accessoires wel of niet samensmelten. Op die manier ben je als klant helemaal voorbereid, vooraleer je een aankoop doet en kan je jouw droominterieur vastberaden samenstellen.

Heb je je keuze bepaald? Dan kan je ter plaatse de laatste details bespreken en de setting helemaal op je laten inwerken in de zaak te Geel.

Wil je veel meer weten over deze aanbieder en een virtueel bezoekje brengen aan de zaak?

Neem dan snel een kijkje:

https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/het-interieurpand

Opmerking plaatsen