Midden in de vakantieperiode is het misschien moeilijk om over werkpunten te spreken, maar een eigen woning blijft nu eenmaal een werkpunt en in de zomer kunnen er heel wat klussen uitgevoerd worden, die je in het voor- en najaar niet kunt uitvoeren vanwege te koud of te nat. Dus nu is de temperatuur ideaal voor de typische zomerklussen.

Eén van die werken is het reinigen van de gevel.

Gevels hebben doorheen het jaar heel wat te doorstaan van allerlei weersomstandigheden, maar ook milieuverontreiniging zoals uitlaatgassen en dergelijken kunnen een gevel er vuil en vermoeid laten uitzien. Een grondige reiniging dient zich aan.

Zo moeten algen en mossen verwijderd worden, verkleuringen en kalkafzettingen, maar ook regen en wind zorgen voor vuil dat zich vasthecht.

Bij de reiniging is het belangrijk dat je kijkt uit welke steensoort je gevel bestaat, om de juiste reiniging toe te passen. Zo is natuursteen bijvoorbeeld delicater om te reinigen dan een gewone baksteen en kan niet zomaar om het even wat gebruikt worden om een gevel te reinigen en moet er goed opgelet worden dat de voegen niet beschadigd worden tijdens het proces.

Een gevel reinigen is vaak een moeilijke klus, omdat niet alle delen even makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast moet men rekening houden met de veiligheid en is er risico dat je de gevel beschadigt. Een klus die met omzichtigheid moet aangepakt worden dus.

Onze aanbieder Ceulemans Björn Gevelwerken, weet hier alles van.

De firma is reeds meer dan 20 jaar actief in het aanpakken van gevelwerken, waaronder professionele renovaties, restauraties en reinigingen en dit in gans België. Zij zijn dus van geen kleintje vervaard en weten perfect hoe je een vuile gevel een nieuwe uitstraling geeft, waardoor hij er weer jaren tegenaan kan.

Naast gevelreiniging, is Ceulemans Björn ook de vakman voor alle professionele pleisterwerken, met een uitgebreide keuze aan sierpleisters, als je je gevel helemaal in een nieuw jasje wilt steken.

Op die manier ziet je gevel er weer gloednieuw uit of kan je aan een oude woning een heel nieuw en modern uiterlijk geven.

Nog andere werkmethoden die onze AANBIEDER gebruikt, om je gevel een tweede leven te geven, zijn onder andere:

Zandstraalwerken, Voegwerken, Gevelisolatie, Bepleistering, Steenstrips enzovoort…

Wil je meer weten over gevelwerken, bezoek dan deze AANBIEDER, op onze website:

https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/ceulemans-bjoern-gevelwerken

Opmerking plaatsen