Woninginrichting en decoratie zijn steeds in beweging. Elke dag komen er wel nieuwe zaken uit, wat betreft modern wonen, die aangepast zijn aan de steeds veranderende leefomstandigheden en het vaak drukke schema van de bewoners.

Zo is er het belang van ecologisch wonen, het wonen op een beperkte ruimte, maar ook het samenzijn met familie dat combineerbaar moet zijn met onze dagelijkse bezigheden.

Innovatief.be is een website die al deze vernieuwingen volgt en ze bundelt op haar innovatief platform. En het moet gezegd, er zijn heel wat super leuke items op de markt, die inspelen op het verwachtingspatroon. Een aantal willen we heel graag met jullie delen.

*De familie loungebank

En als we zeggen familie, dan bedoelen we heel de familie, inclusief favoriet huisdier!

Want de volgende sofa, heeft een speciaal plaatsje gereserveerd voor je kleine schat. In het midden van de sofa, werd een uitsparing gemaakt, waardoor de hond of kat geen haren op de zetel nalaat en toch helemaal bij het gezin hoort, in een geheel eigen zitgedeelte. En bovenaan is nog ruimte om een hapje of drankje te plaatsen. Super origineel van een Thaïs designhuis Deesawat.

*Hippe koelkast

Miele blijft trendsetter op het vlak van koelkasten. Zo ook nu weer, haalt het merk alles uit de kast om te imponeren. Zo hebben ze een nieuw model koelkast, waar alle opzichtige accessoires zoals hendels weggelaten zijn, die strak afgelijnd is en uiteraard super energiezuinig. Maar een heel origineel detail bij deze koelkast is het frontpaneel in “blackboard”. Alle boodschappenlijstjes en leuke berichtjes, schrijf je vanaf nu gewoon rechtstreeks op de koelkast en wat mooier is : terwijl mama en papa het eten bereiden, kunnen ze toch quality time besteden aan de kinderen, die gezellig samen hun leukste tekeningen maken…juist ja, op de koelkast!

*Divider-kleerkast

Dit is dé oplossing als je klein woont en toch zoveel mogelijk ruimte wilt uitsparen.

De kleerkast is een compacte versie, met een hangrail en 10 lades in diverse groottes, om verschillende kledingstukken op te bergen. Niets bijzonders daar, maar dan gebeurt er iets magisch als je de kast als het ware “uitpakt”. Want de kleerkast is veel meer dan dat. Helemaal uitgeklapt, ontvouwt zich een heuse roomdivider, ideaal als je de slaapkamer wilt scheiden van je woongedeelte én ’s morgens vouw je het geheel opnieuw dicht, waardoor zelfs de kleerkast totaal onzichtbaar wordt!

Wie wil er zo geen dressing en roomdivider in a box? Wij zijn fan van deze Metamorphic wardrobe (ook verkrijgbaar in andere kleuren en patronen)!

*Als laatste, deze fantastische uitvinding, die eenzame avonden heel wat leuker maakt. Voor al wie vaak alleen op de bank ligt, is het Moody nest de oplossing! Niet enkel ziet de sofa er heel leuk uit, hij verwarmt je zoals enkel een warme plaid dit kan doen. Want dat is nu net de samenstelling van deze sofa/deken. Aan de ene kant is hij super comfortabel, met dat geweldige extraatje dat hij voorzien is van een uitrekbaar deken, waar je helemaal in kan wegkruipen, als zat je in een veilige cocon. En is het te warm om je in te wikkelen? Dan wordt het gewoon een moderne compacte bank.

En ja, er is plaats voor twee!!

Meer ontdekken?

http://www.innovatief.be/nl

Comments are closed.

Close