Exterieur Tuin

Winter was nog nooit zo gezellig in de kota grillhut

winter

 

Ben jij een echte zomermens en hou je van buiten leven en niet van de winter ? Dan is de winter voor jou niet echt het meest geschikte seizoen. Tijdens de winterperiode leven we dan ook meer binnen. Geen gezellige etentjes op het terras meer of een tuinfeestje met de vrienden… Maar dat wordt nu helemaal anders! Winter was nog nooit zo gezellig in de kota grillhut !
In het hoge noorden, vinden ze het namelijk heel normaal, om ook in de wintermaanden gewoon buiten te vertoeven en daar gebruiken ze vaak buitententen om hun maaltijden te bereiden en samen met hun gezelschap te genieten rond het open vuur.
Deze traditie kan natuurlijk niet achterblijven en is overgewaaid naar onze contreien. Nu kunnen ook wij genieten in onze eigen achtertuin, van een heerlijke maaltijd met vrienden en dit in de gezellige warmte van de Kota Grillhut.

Kota die ook reeds buitenhuisjes en sauna’s in dezelfde uitvoering brachten, hebben nu de Grillhut op de markt gebracht.

Stel je voor, een winterbbq/grill waar iedereen gezellig samen in de tuin vertoeft, niet buiten in de koude, maar binnen, in het verwarmde huisje, waar dierenhuiden de bankjes sieren en je allemaal verzamelt rond de gemeenschappelijke grill.
De grillhut uit Scandinavische den en grenen, die tot 10 personen kan bevatten, heeft een unieke vormgeving en is opgebouwd rond een centrale grill.
Naast de basisindeling, heeft de hut heel wat leuke details, zoals Led-verlichting, tafeltjes die je nadien weer kunt invouwen, huiden om het geheel mooi aan te kleden, planthouders en natuurlijk werd ook aan de veiligheid gedacht, met een rookmelder en blusapparaat (je weet maar nooit). Het huisje is perfect geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing (zijn ook apart te openen), waardoor een snijdende wind gewoon buiten blijft.

De Grillhut is een ideale aanwinst voor de tuin en dit niet enkel in de winterperiode, maar het hele jaar door. Je kan er genieten van heerlijke maaltijden, maar ook gewoon even een rustpauze houden, met een goed boek enzovoort. Weer of geen weer, vanaf nu kan je altijd buiten in de tuin verblijven; het lijkt wel een beetje vakantie in eigen tuin.

Omdat het hout van de hut bestand is tegen heel lage temperaturen, zal je jaren plezier hebben van jouw grillhuisje. En alle accessoires voor een lekkere grill, kan je gewoon bewaren in de hut, in handige opbergruimtes.
Het hout zelf is ecologisch verantwoord en twee handige Harry’s kunnen de grill hut helemaal zelf in mekaar knutselen in een dag of twee.
Er zijn zelfs Kota’s verkrijgbaar met één deel grillruimte en één deel saunaruimte, dit om het plaatje helemaal compleet te maken, maar ook voor kleine tuintjes zijn er bescheiden grillhutten verkrijgbaar.

Bezoek de grillhutten op volgende websites:

http://exaco.com/kota.shtml

Home

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */