Interieur

Werken en ontspannen in stijl

Muziekstoel

Ben jij iemand die veel neerzit gedurende de dag en dit zowel op het werk als thuis? Dan ben je wellicht op zoek naar kwaliteit wat zitcomfort betreft. Logisch ook, als je bedenkt dat heel wat rugproblemen ontstaan door een verkeerde zithouding, vaak te wijten aan een slecht gepositioneerde stoel, die onvoldoende steun geeft aan rug en ledematen.

Ook als je na het werk thuiskomt, wil je graag ontspannen in stijl en op een manier die voor jou toepasselijk is. Zo zijn er mensen die het liefst languit liggen, terwijl anderen graag een filmpje kijken of een muziekstuk beluisteren. De juiste zetel hierbij, zorgt voor een optimale ontspanning.

Op het werk

Op het werk of in je thuiskantoor kies je voor functionaliteit. Hier is het namelijk belangrijk dat je niet steeds afgeleid wordt van het werk, doordat je niet comfortabel zit en je steeds een andere positie moet kiezen. Het is niet enkel afleidend, het zorgt er ook voor dat je op het eind van de dag met een gespannen houding naar huis gaat.

Om dat te vermijden is kwalitatief zitcomfort heel belangrijk.

Hjh office is verdeler van bureaumeubelen en heeft op het vlak van stoelen een geheel eigen lijn  uitgewerkt, waarbij zowel functionaliteit als uitstraling belangrijk is. De sportieve look en pittige details doen niks af aan de kwaliteit, die de volgende kenmerken draagt:

-een vulling die extra dik is voor een super makkelijke zit.

-in de zitting en de rugleuning werden ergonomische wangen ingebracht, die je extra steun bieden.

-de stoel is makkelijk verstelbaar in hoogte.

-de hoge ergonomisch gevormde rugleuning en geïntegreerde hoofdsteun bieden de noodzakelijke steun aan rug en nek.

-even relaxen tussendoor? De stoel bevat een speciale kantelmechaniek die toelaat dat je even de benen strekt. De stoel is daardoor ook helemaal gevormd voor gaming en andere ontspanningsvormen.

-luxueuze stevige wielen zorgen voor een veilig gevoel en het voetenkruis is super stabiel. (ook op tapijt)

-het oog wil ook wat: de stoel is afgewerkt in hoogwaardig PU leder, carbon look en modern afgestikte bekleding.

Meer weten over deze stoere macho?

Na het werk: de ontspanning

Als je van het werk thuiskomt en je wilt relaxen terwijl je je favoriete muziek beluistert? Dan kan dit in de Silenz muziekstoel.

De muziekstoel is niet enkel een super relaxerende fauteuil, om heerlijk te ontspannen, tegelijkertijd kan je er ook genieten van muziek.

De stoel bevat namelijk geïntegreerde luidsprekers, waardoor je heel dicht bij de klanken zit voor een optimaal luistercomfort. Daarnaast kan je er ook je koptelefoon of oordopjes in aansluiten, waardoor het luistergenot nog groter wordt en dit allemaal zonder uit de zetel te komen. Ideaal dus als je na een lange werkdag vooral wilt genieten en ontspannen.

De zetel heeft naast handige kwaliteiten, ook een super moderne uitstraling in lederlook in diverse uitvoeringen en voelt zich thuis  in elke woonstijl.

Meer weten over deze knapperd?

Close
/* ]]> */