Interieur

De vierkante meter trap

Woon je op een beperkte ruimte en zou je de kamer aanzienlijk kunnen vergroten, als de trap op een andere plaats zou komen?

Vaak is het zo dat trappen in oudere huizen verkeerd geplaatst zijn, waardoor ze een groot deel van de beschikbare ruimte innemen. Trappen waren vroeger ook gewoon logger en er werd niet ingespeeld op de steeds kleiner wordende manier van bouwen.

Maar er is een oplossing om de trap niet enkel te verplaatsen, maar ook kleiner en compacter te maken, waardoor je de helft aan ruimte wint.

trap

De één vierkante meter trap van eestairs zegt het zelf, je hebt slechts één vierkante meter ruimte nodig om hem te plaatsen, met andere woorden:

je bent ook slechts één vierkante meter ruimte kwijt van je beschikbare woonruimte. Bedenk hoeveel je hiermee uitspaart.

De trap is zodanig geconstrueerd, dat hij in elk hoekje of tegen elke muur geplaatst kan worden en je geen centimeter ruimte verliest.

Zowel de basis van de trap als de trapopening, nemen niet meer dan één vierkante meter in beslag. Je kan hem dus overal in huis toepassen.

Zo kan je de trap perfect gebruiken als afdaalmogelijkheid naar de kelder of als opstap naar de zolderruimte, vanwege zijn efficiënt design, dat zowel recht als draaiend verwerkt kan worden.

Kortom, de trap is de perfecte oplossing voor elk praktisch probleem in de woning, om van de ene naar de andere verdieping te geraken.

Mooi meegenomen:

De trap is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem volledig kan integreren in je interieur.

Materiaal en plaatsing

De vierkante meter trap heeft een modern design en is gemaakt uit staal met een poedercoating en is een uniek concept om ruimte te besparen en het leuke is, dat u de trap helemaal naar eigen wens kan uitbreiden, volgens de ruimte die u kunt gebruiken.

En omdat hij helemaal op maat gemaakt wordt, kan hij dus overal in huis geplaatst worden, op voorwaarde dat er een trapgat aanwezig is van één vierkante meter en dat uw woning niet te hoog is, want de trap is beperkt tot maximaal 13 treden. (uiteraard is het wel mogelijk om een trapgat te laten voorzien, als dit er nog niet is).

De trap kan geleverd worden met of zonder trapleuning en wordt aan de spil van de trap bevestigd. Op die manier draait ze gewoon mee omhoog.

Daarnaast kan je alle kanten uit wat betreft vorm en materiaal, hoogte, aantal en breedte van de treden enzovoort, om er helemaal jouw persoonlijk design van te maken.

Ben je een handige Harry en steek je graag zelf de handen uit de mouwen?

Dan wordt de trap in delen geleverd en kan je hem helemaal zelf monteren.

Meer weten?

http://www.eestairs.be/be/36_1m2_by_eestairs_(ruimtebesparende_trap).htm

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */