Decoratie Interieur

Verlichting die blijft verassen gobo lights

verlichting

Onze maatschappij wordt meer en meer divers, waarbij ieder zijn unieke kwaliteiten in de verf kan zetten. Ook in ons interieur worden we steeds creatiever en zijn unieke, in het oog springende designs schering en inslag, om een persoonlijke toets toe te voegen aan de inrichting.
Verlichting is dan ook een sleutelstuk in deze inrichting en terwijl vroeger verlichting vooral functioneel moest zijn, moet ze nu functioneel én trendy zijn. We willen graag een statement maken met hoe we onze ruimtes verlichten.

En een statement heeft de designer van Gobo lights zeker gemaakt.
De collectie die vooral in het oog springt vanwege de aparte geometrische vormen, is in het leven geroepen om balans en harmonie te brengen in de ruimte.
De lichtpunten die bestaan uit open geometrie of gecombineerd met beklede vlakken, zorgen voor een mooi schaduw- en lichtspel in de kamer. Het leuke aan de ontwerpen is echter, dat je door middel van het verleggen van het zwaartepunt, de lampen zodanig kunt ontplooien, dat je een totaal ander ontwerp krijgt en je de lichtinval helemaal kunt aanpassen aan de gelegenheid en de situatie. Heel bijzonder.

Elk design heeft ook een totaal andere beleving en kreeg een eigen natuur, maar allemaal zijn ze gebaseerd op “organische rekenkunde”, die het belang van harmonie voor de gebruiker voorop stelt, zoals onder andere de feng shui probeert te doen. Elke lamp leeft zijn eigen uniek leven, zoals ook wij als individuen doen en dit in een perfecte harmonie met de natuur en omgeving rondom ons. Zo wil de designer ook zijn creaties helemaal laten blenden met de omgeving, hetgeen, als je het bedenkt, een heel mooi concept is.

Alle ontwerpen van deze toch wel bijzondere collectie verlichting, zijn op en top Belgisch en worden met de meeste zorg en oog voor detail gecreëerd en zijn een sterk staaltje vakmanschap. Een lichtpunt van GOBO is daarom niet enkel nuttig en aanpasbaar aan elke ruimte, omgeving en situatie, het is ook een verfijnd kunstobject in je interieur, waarmee je je persoonlijkheid kracht bijzet.

Wil GOBO lights zelf ontdekken?
Kom ze dan bewonderen op de beurs Cocoon te Brussel of op de website:http://www.gobo.bigcartel.com/

 

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */