Een nieuw jaar is begonnen; een jaar waarin weer heel wat nieuwe ervaringen onze richting uitkomen.

Ook op het vlak van interieur en decoratie verandert jaarlijks heel wat en zijn er tal van nieuwe sferen te ontdekken.

Maison et Objet is dé beurs voor vakmensen uit de interieursector, die de vernieuwing op de voet volgen en hun klanten het beste en het nieuwste willen bieden wat er op de markt is.

Maar een bezoekje aan de website van Maison et Objet, geeft u als eindklant ook de kans om te ontdekken wat er reilt en zeilt op interieurvlak, via een virtueel bezoekje aan de websites van de vele deelnemers, die hun nieuwe producten aan u voorstellen. Als klant weet je dan ook precies wat er nieuw op de markt komt en waar je het kan vinden. Je bent er dan ook als eerste bij om de laatste nieuwe snufjes ook bij u thuis te installeren.

maison et objet parijs

Maison et Objet biedt een brede waaier aan producten, onderverdeeld in drie grote ruimtes. MAISON of HUIS, geeft een blik in het interieur en decoratie van diverse werelden. OBJET, of VOORWERP, spitst zich voornamelijk toe op de handelaars die decoratieve items aanbieden en INFLUENCES ofwel INVLOEDEN, brengt diverse nieuwe invloeden tot bij ons, in een directe communicatie tussen maker en handelaar.

Maison et Objet is dan ook dé beurs voor alles wat decoratie, design, meubelen, accessoires, textiel, geuren, kleuren, tafel en bed aangaat en wordt getoond in een prachtige lifestyle show, waar de unieke elementen van elke afdeling belicht worden.

vakbeurs parijs

Niet enkel binnenlandse maar ook tal van buitenlandse creaties worden er tentoongesteld; het geeft de kopers een unieke kans om de wereld naar onze contreien te brengen en op die manier een mondiaal interieur voor te stellen aan hun publiek. Als consument kan je op jouw beurt ook via de retailers in eigen land, kennismaken met vreemde culturen en nieuwe interieurs en decoratietechnieken ontdekken.

Maison et Objet is dan ook altijd inspirerend en bruist van creativiteit, met nieuwe innovatieve ideeën. Elk jaar kan je er ook de designer van het jaar ontmoeten en nieuwe talenten aan het werk zien. Op die manier zit je altijd op de eerste rij om de allernieuwste en exclusieve trends op te pikken.

Het thema van deze editie is SILENCE; een brandend actueel kernwoord in onze steeds drukker wordende maatschappij, waarbij thuiskomen in een rustige en ontspannende omgeving nog belangrijker wordt.

maison et objet parijs

Een sereen en rustgevend interieur staat dit jaar op de voorgrond, om de razend drukke en chaotische wereld rondom ons op te vangen.

Er wordt in het interieur dan ook minder aandacht gegeven aan overdreven decoratie, maar meer aan het essentiële.

Dat resulteert in minder materialen, maar meer abstracte vormen, transparantie, open structuren en zwart-wit als grondregels om stilte te creëren en rust in het hoofd van de bewoners te scheppen.

Je zal dan ook vaak gevoelige, discrete en elegante ontwerpen bemerken in interieurstijlen, bedoeld om meer innerlijke rust te brengen.

Kortom, het jaar 2017 bij Maison et Objet wordt sensueel, poëtisch, harmonieus, luxueus en minimalistisch.

Ga snel de verschillende interieur- en decoratiestijlen ontdekken op:

http://www.maison-objet.com/en/paris

Comments are closed.

Close