Exterieur

Unieke vakantieverblijven: Vintage Treinwagon

De trein is altijd een beetje reizen en aan het begin van deze nieuwe week, nemen we dan ook graag de trein naar een bestemming naar keuze.

Zij die nog geen vakantie namen, kunnen dit dan ook letterlijk nemen, want vandaag gaan we met de reeks unieke vakantieverblijven naar het zuiden van Engeland en…juist, we nemen de trein!

Of liever, deze trein heeft zijn plaatsje veroverd in St.Germans, Cornwall en geniet er van zijn welverdiende rust.

Tot 1932 was hij de bagagewagon in de trein van de zuidwestelijke verbinding met Londen, maar vandaag staat hij geparkeerd, naast het nog werkende station, op een idyllisch plaatsje in het charmante dorpje St.Germans, temidden van de prachtige omgeving van Zuidoost-Cornwall.

De oude wagon werd helemaal opgefrist en gerestaureerd, tot hij zijn oude glorie terugkreeg en nu ontvangt hij vakantiegasten in zijn comfortabele interieur, dat voorzien is van alle moderne faciliteiten.

Wil je met zijn tweetjes genieten van privacy en authenticiteit? Dan is de wagon ideaal voor een romantische vakantie-uitstap.

Het interieur heeft alles wat je nodig hebt, gaande van een uitgeruste keuken, een eet- en loungegedeelte met een gezellige houtkachel en bijhorende relaxzetels, TV-DVD en hifi, wasruimte en toilet en natuurlijk heel wat houtblokken om je wagonnetje lekker warm en super gezellig te maken tijdens de koudere nachten.

 

Wil je echter na een mooie zomerdag nog heerlijk nagenieten? Dan heb je je eigen tuintje ter beschikking naast de wagon, met tuinmeubilair en BBQ voor een gezellig tuinfeestje met twee. En later op de avond kan je nog een romantische wandeling maken doorheen de 10ha aan private landerijen. Misschien belandt je wel in de lokale pub voor een hapje en een drankje, of sla je je eigen voorraad in, in het kruideniertje om de hoek.

En wil je graag een toeristische uitstap maken naar een nabijgelegen dorp? Dan neem je toch gewoon de trein!!  Ja, dat bedoelen we serieus… de trein en het station liggen vlakbij en je kan zo als het ware van je eigen wagonnetje, in de rijdende treinwagon stappen, zonder de file te moeten trotseren. Als dat geen luxe is! De stranden liggen slechts op een kwartiertje afstand en voor zij die graag een lijntje uitslaan, zijn er vissersdorpjes in de nabijheid; verder kan je er de prachtigste wandelingen maken, fietstochten plannen, paardrijden en allerlei watersporten beoefenen.

Wilde jij altijd al eens in een echte treinwagon verblijven? Dan is dit je kans.

Meer weten?

https://www.oneoffplaces.co.uk/property-type/truly-unique/trains-train-stations/Old-Luggage-Van

Close
/* ]]> */