We zijn bijna aan het einde gekomen van onze vakantieverblijven special; daarom willen we graag in schoonheid afsluiten en zochten we voor de liefhebbers van zon zee strand, de ultieme vakantiebestemmingen, die je alles bieden wat een verwen vakantie zou moeten hebben. We trekken daarvoor wel iets verder weg, helemaal tot in het paradijselijke Bali.

Daar ligt aan de voet van een oceaan lagune, een prachtig complex met verschillende tropische villa’s. De verblijven zijn zo gelegen dat je één wordt met de oceaan, terwijl je lekker languit geniet van de vele vergezichten, rustige tuinen en prachtige waterpartijen.

Het complex is dan ook samengesteld uit diverse openlucht paviljoenen en terrassen, omringd door de mooiste tuinen, zwembaden en waterfonteinen. Een aantal villa’s heeft zelfs uniek zeezicht, waarbij je op elk moment en vanop elk locatie kan genieten van prachtige uitzichten, zoals de wateren van de lagune en de lokale vulkaan en ’s avonds mag je absoluut de zonsondergangen niet missen, die gewoonweg spectaculair zijn.

De villa’s zelf zijn eerder minimalistisch ingericht, maar met een hedendaagse architectuur en alle moderne comfort. Een aantal bevinden zich direct aan zee met een balkonnetje waar je nog meer kan genieten van het unieke uitzicht en hebben een prachtige marmeren badkamer; nog andere villa’s hebben dan weer speciale regendouches en bij nog andere krijg je er zelfs een buitendouche bij.

Een wandeling door de tropische tuinen rond het complex, is een ontdekkingstocht van allerlei flora en aparte waterelementen en natuurlijk kan een “infinity” zwembad hier niet ontbreken, aangevuld met een terras en ligstoelen. Geniet van een hapje en een drankje in de openlucht leefruimte met rotan meubilair, gericht -of hoe kan het ook anders- naar de blauwe golven van de oceaan en eindig de dag met een dinertje bij kaarslicht op de pier, die helemaal privaat is voor de gasten en waar je met een motorbootje heen wordt gebracht; ideaal voor een intieme tête à tête, terwijl voor de kinderen een babysit wordt geregeld. Daarnaast kan je er ook deelnemen aan yoga klassen, begeleide trips en allerlei wellness faciliteiten. Maar ook een balletje golf slaan, een verkwikkende fietstocht en watersporten allerlei, komen er aan bod.

Wij zijn al helemaal in de the mood voor een exotische vakantie!

Meer weten over deze bestemming?

https://www.oneoffplaces.co.uk/property-type/conventional-with-character/beach-houses/waterfront-puri-tirta-villas

Opmerking plaatsen

Close