Exterieur

Unieke vakantieverblijven: Gipsy style

gipsy style

De vakantie vordert met rasse schreden; heb je nog geen vakantie genomen en ben je toe aan een complete platte rust bestemming?

Dan is dit volgende stekje jouw perfecte vakantieplekje.

In het prachtige Schotland, temidden van de woeste natuur, kan je verschillende zigeunercaravans tegen het lijf lopen, die je helemaal wegvoeren naar de rust en afgelegen platteland, verscholen tussen de Eildon heuveltoppen.

Het staat voor zich dat de vergezichten er adembenemend mooi zijn en je er heerlijk kunt verdwalen in het landschap van riviertjes, watervallen en heuvels; niet voor niks is het voor vele kunstenaars een inspiratie om er hun creativiteit los te laten.

De caravans zijn elegant en luxueus ingericht, met een tijdloos karakter. Het interieur lijkt wel uit een oude film weggelopen en heeft de typische uitstraling van een Frans boudoir ( de versieringen zijn dan ook echt vakmanschap en met de hand aangebracht).

Binnenin alle caravans hangt een romantische sfeer, ideaal als je met zijn tweetjes er even tussenuit wilt zonder gestoord te worden.

Rijke kleuren en stoffen zoals fluweel, zijde en Indische accessoires, maar ook art deco elementen zoals chaises longues of oosterse tapijten en andere Marokkaanse invloeden, tooien de verblijven. Er is zelfs een caravan die je helemaal terugvoert naar een magische wereld, met vlinders, elfen en andere magische wezens die in de wanden gekerfd werden.

Alle verblijven hebben naast de aparte inrichting wel het dagelijkse comfort zoals een authentieke oven, malse bedden, wasruimte, verwarming, bedlinnen, handdoeken enzovoort…alles dus om een geslaagde vakantie door te brengen.

Als je ’s morgens ontwaakt in de verscholen kreek bij het water, komt de zon je tegemoet en die blijft bij je de hele dag, omdat alle caravans zuidgericht zijn en ’s avonds kan je genieten van een prachtige zonsondergang. Als je dat wilt, kan je een hele dag lang genieten van de vele natuurgeluiden die de streek rijk is en verwacht je aan een uitgebreide fauna en flora, die je kan gadeslaan vanuit je eigen hot tub. De plaats leent zich ook perfect voor het loslaten van je creatieve energie; je kan er schilderen, schrijven, vogelspotten, lezen en gewoon genieten van een andere levensstijl. En als je graag een yoga sessie of een deugddoende massage wilt, kan je die daar bestellen.

Wat een leuk detail is, wanneer je een speciale gelegenheid wilt vieren, is er een aparte ruimte voorzien die je echt idyllische beelden oplevert, heel leuk voor trouwpartijen. Wat dacht je van het logeren met de familie in deze verfijnde en authentieke verblijven, terwijl je het jawoord geeft in een “out of Africa” getint landschap? Heel apart en onvergetelijk!

Ben jij ook gewonnen voor deze unieke setting? Meer weten?

https://www.oneoffplaces.co.uk/Roulotte-Retreat

Close
/* ]]> */