Exterieur

Kees Smit Tuinmeubelen, buitenleven op zijn best

Elke week zetten we met onze rubriek “shop in de kijker”, een bedrijf in de spotlights. Deze keer brengen we een bezoek aan onze noorderburen.
Kees Smit Tuinmeubelen voor kwaliteitsvolle tuinmeubelen en accessoires voor elke woonstijl en smaak. Kees Smit Tuinmeubelen werd gekozen tot beste tuinmeubelwinkel van 2016.

Bij Kees Smit staat genieten dan ook op de eerste plaats met dining- en loungesets in de materialen vlechtwerk, RVS, teak hout, aluminium, outdoor textiel of gecoat metaal.
Met merken als onder andere Manifesto, Bellagio en Hartman ben je verzekerd van jarenlang tuinplezier in een oerdegelijke tuinset, met een maximum aan comfort en een minimum aan onderhoud.

Wil je weleens wat anders dan een traditionele tuinset? Ga dan voor een sfeervolle Barset.

Tuinmeubelen Kees Smit
De hoge bartafel in teak met bijhorende stoelen in teak, aluminium of (wicker) vlechtwerk, geven zwoele zomeravonden net dat beetje meer. Gezellig tot laat in de avond borrelen en kletsen.
Bekijk snel het uitgebreide assortiment bij Kees Smit Tuinmeubelen en laat je verleiden tot een romantische tête à tête of juist een extra-large beleving met diningsets tot 11 personen.
Gezelligheid troef!

Of wil je liever tafelen aan een gezellige Picknickset?

Tuinmeubelen Kees Smit
Naast de traditionele robuuste modellen in teak die prachtig staan in een landelijk kader, vind je bij Kees Smit ook moderne uitvoeringen in een combinatie van polywood en aluminium ; tijdloze klasse in een elegante stijl.
En wat leuk is: je kan tafels, stoelen en banken onderling combineren, waardoor je helemaal jouw persoonlijke picknickset samenstelt!
Tuinkussens zijn afzonderlijk verkrijgbaar of soms in de prijs inbegrepen en maken het geheel af.

Wil je na het eten lekker relaxen?

Tuinmeubelen Kees Smit
Een rustieke of moderne loungeset, met of zonder kleurrijke sierkussens en bijhorende ligbedden, zorgt voor de nodige ontspanning.
Gewoon even bijkletsen? Dat kan perfect op een authentieke tuinbank in de verkoelende schaduw van een parasol uit het ruime assortiment van Tuinmeubelen Kees Smit.
Kortom, een hapje, een drankje, een lichtje, goed gezelschap en een tuinset van Kees Smit en je zomer kan niet meer stuk!

Ga je voor een complete tuinset of maak je liever een eigen opstelling? Bijna alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Zo krijg je de kans om jouw unieke set samen te stellen.

Tuinmeubelen Kees Smit
De tuinsets
Meer dan 500 set zijn te bezichtigen in de toonzaal, of eenvoudig te bestellen via de webshop.

Close
/* ]]> */