Tuin

Tuindecoratie vogels

tuindecoratie

Vaak is dit een vergeten factor als je een tuin hebt… vogels. Ook zij kamperen soms graag in jouw tuin of komen al eens graag een bezoekje brengen. Dus ook voor hen is het aangenaam om wat “tuindecoratie” te voorzien. Zeker met het hoge temperaturen die we de afgelopen weken al gekend hebben gehad. Je zal zelf ook wel dorst gehad hebben, dus jouw tuinvriendjes zeker en vast ook.

Daarom geven wij enkele leuke maar misschien ook wel noodzakelijke tuindecoratie voor vogels. Zodat er ook aan hen gedacht wordt.

Je hoeft hier niet het maximum voor te doen, met enkel kleine stukjes kom je al erg ver. Zo kan je bijvoorbeeld een leuk vogelhuisje in jouw tuin hangen (of meerdere , als je er een fan van bent). Zorg er natuurlijk wel voor dat deze hoog genoeg hangt en op een plaats waar katten moeilijk aan kunnen.

De vogelhuisjes kan je zelf maken, maar heb je in allerlei kleuren, formaten of figuren. Dus laat jezelf eens gaan!

Niet te vergeten is natuurlijk een drinkbakje. Hier zijn ook heel wat varianten van terug te vinden die zeker niet onmisbaar zijn in jouw tuin of terras.

Voor een voederbakje of huisje , zullen deze kleine vrienden jou dankbaar zijn. Je hoeft hier zelfs geen decoratie voor te maken, gewoon al enkele kruimeltjes vanachter in jouw tuin leggen is al voldoende. Wat vogeltjes enorm lekker vinden zijn appeltjes. Deze kan je gewoon in de helft opensnijden en vrij in de tuin leggen OF in het voederhuisje.

Voor diegene die graag vogels zien, maar absoluut geen fan van vogels zijn in hun tuin, heb je nog altijd de gewone standaard vogeldecoratie zoals een beeldje of dergelijke.  Het is altijd leuk om hier iets van in jouw tuin te hebben staan, aangezien de vogel het symbool voor vrijheid is. En wie geniet er nu niet graag van een vrij gevoel? Dus laat je alvast inspireren door de vogel.

Close
/* ]]> */