Decoratie

Style your party

Heb je binnenkort een feestje gepland en zoek je nog leuke decoratie, om je huis en tuin feestelijk aan te kleden, of wil je een passende tafeldecoratie? Dan is “style your party” het adres.

Deze webshop heeft tal van originele decoratie voor onder andere babyborrels, kinderfeestjes, grote kinderen feestjes, huwelijken enzovoort. Met tal van collecties en thema’s, geven ze kleur aan je feest.

Het brein achter deze organisatie is Peggy, voormalig weddingplanner. Bij gebrek aan originele trouwdecoratie is ze zelf op zoek gegaan in binnen- en buitenland, hetgeen resulteerde in een eigen collectie met tal van leuke spulletjes.

Momenteel hebben ze een 750 stuks tellend assortiment, waarvan ze toch 90% zelf in voorraad hebben. We geven je een greep uit hun toch wel uitgebreide assortiment :

*Superleuke snoepzakjes die je kan laten personaliseren met  namen! De zakjes blijven makkelijk staan en zijn ideaal om te gebruiken als bedankje voor de gasten.

*Ben je creatief, is vintage het thema? Dan is deze Vintage vlaggenlijn die je zelf kan samenstellen én personaliseren zéker een leuk idee.

*Set van 100 baking cups van de Uiltjes collectie om jouw favoriete cupcake in klaar te maken! Er zijn 2 leuke designs die perfect passen bij de overige accessoires van deze leuke collectie.

*Set van 20 servetten met een leuke print van een rondborstig uiltje. Maak je feestje helemaal compleet met de bijhorende bekertjes en bordjes van deze collectie!

*Gewone lampionnen en lampionnen in de vorm van een heteluchtballon zorgen gelijk voor een super leuk effect op eender welke locatie.

*Ben je ook fan van Instagram? Zorg er dan voor dat je niets mist van je trouwfeest en dat alle gasten dezelfde # gebruiken! Deze set van 5 kaartjes kan je overal zetten aan het gastenboek, bij de bar, op het toilet,… waar je ook maar denkt dat ze foto’s kunnen nemen.

*De finishing touch zit hem in de details. Met strikken om de stoelen scoor je zéker! Deze stoelstrikken komen ongestrikt zodanig dat je de grootte van de strik zelf kan bepalen naargelang de stoel.

…..En nog zoveel meer voor al uw themafeestjes klein en groot.

Dit was maar een kleine greep uit de collectie. Wil je meer te weten komen? Volg dan volgende link en ga lekker snuisteren tussen alle originele decoratiespulletjes om je feestje nog leuker te maken!

Enjoy your party!!!

Bron: http://www.styleyourparty.be/nl/

call2action_post_mag

Download hier

Close
/* ]]> */