Interieur

Steeds een unieke wanddecoratie met bloxit

bloxit

Misschien heb je de naam bloxit weleens gehoord, misschien klinkt het nieuw in de oren; in elk geval, wij vielen als een blok voor dit nieuwe en unieke systeem voor foto ophanging. Bloxit is de oplossing, wanneer je regelmatig van muurdecoratie wenst te wisselen en je niet steeds tegen dezelfde foto of wandelement wilt aankijken.

Met Bloxit kan je vanaf nu zelf je fotocollectie samenstellen en ophangen in collage en het mooie is, dat je deze constant kunt vernieuwen en aanpassen aan tijd, thema en seizoen.

Bloxit is als het ware een blokkensysteem, dat bevestigd wordt op een MDF achterwand; op die achterwand kan je tot maar liefst 15 bloxit foto’s plaatsen.

Je hangt simpelweg de MDF wand aan de muur met vier eenvoudige schroeven en daarna ga je aan de slag met je favoriete foto’s. Die laat je op bloxits afdrukken, om ze daarna heel simpel op je bloxit wand te hangen, in de opstelling die jij kiest en dit door middel van een makkelijk plug en hole systeem, waardoor de bloxits eenvoudigweg in de wand blijven steken.

Doordat de bloxits uit de wand komen, krijg je een diepte-effect dat veel mooier is dan een gewone foto wanddecoratie.

En wil je na enkele maanden je opstelling veranderen, of foto bloxits toevoegen? Dan hoef je enkel de bloxits op een andere plaats in te pluggen; heel leuk als je een bepaalde foto centraal wilt plaatsen of als je seizoensgebonden thema’s wilt toevoegen.

Kortom, je maakt je opstelling zo groot of zo klein als je zelf wilt, naargelang het effect dat je wilt bereiken. De wandplaten bestaan er in diverse formaten, vierkant of rechthoekig.

Vanaf nu hoe je niet meer te klunzen met fotolijsten die niet mooi waterpas hangen of niet goed passen. Het bloxit systeem garandeert je een prachtig foto geheel, zonder toestanden.

En de bloxits? Die kan je eenvoudigweg opnieuw bestellen, waardoor je je opstelling op tijd en stond een totaal nieuwe look kunt geven; op die manier groeit je wanddecoratie mee met je kinderen, of wordt de volgende reis het middelpunt van belangstelling aan de muur en kan je nog lang nagenieten van je favoriete foto’s.

Met het bloxit systeem kan je dan ook eindeloos variëren en monteren.

En omdat je foto’s voorzien zijn van een speciaal Fotosilk materiaal, zijn ze krasbestendig en kan je ze makkelijk schoonmaken door middel van een vochtige doek.

Wij zijn fan!

 

Meer weten?

https://bloxit.nl/

Montagefilmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Xr06PczSQyo&feature=youtu.be

Close
/* ]]> */