Decoratie

Slimme tafeldecoratie

Tafeldecoratie

Een vaas met bloemen is nog steeds één van de meest favoriete tafeldecoratie, maar wil je origineel uit de hoek komen, dan is één vaas niet genoeg. Op die manier, zou je voor elke gelegenheid een nieuwe vaas moeten aanschaffen; een dure aangelegenheid.

Er is een simpele, maar slimme oplossing voor dat probleem : de twee in één vaas.

Je koopt gewoon twee vazen van verschillende formaten, één grote en één aanzienlijk kleiner. Je plaatst dan gewoon de kleine vaas in de grote en je kan gaan decoreren.

In de kleine vaas, plaats je je boeket met bloemen, maar in de ruimte tussen de kleine en de grote vaas, kan je je fantasie de vrije loop laten, zodat je perfect per thema een andere, originele decoratie kan verzinnen.

Vul de ruimte op met steentjes of parels, naar gelang het thema dat je wilt brengen ; snoepjes doen het ook steeds goed, omdat er tal van kleuren in bestaan, of vul ze met een vloeistof, waarin je bloemetjes laat drijven. In de zomer is het leuk om te werken met vers fruit, of kies als paasdecoratie voor eitjes. Aan u de keuze.

Laat je verrassen door allerlei ideetjes en creëer je eigen fantasierijke tafeldecoratie ; steeds verrassend, steeds nieuw !!

 

Close
/* ]]> */