Interieur

Shop in de kijker: Yellow Lemon Tree

In het thema originele interieurshops, trekken we deze week naar Aalst.

Yellow lemon tree is een hippe decoratieshop, of zoals de eigenaars het noemen, conceptstore in het centrum van Aalst. Je vindt er alles in het thema Nordic design, een hedendaags en tijdloos concept voor elk wat wils, van decoratie en meubilair tot woonaccessoires en verlichting.

De winkel is opgedeeld in diverse woongedeelten, ingericht met verschillende interieurtips en voorbeelden, om de klant bij te staan en te inspireren. Zo kan je onmiddellijk bekijken hoe welk tapijt en kussens, bij welke sofa horen, aangevuld met accessoires in hetzelfde thema.

Elk seizoen worden de thema’s aangepast en opnieuw ingericht met een fris en origineel design.

Weet je niet goed hoe je aan de slag moet, om een originele toets aan je interieur te geven? Bij Yellow lemon Tree, helpen ze graag met raad en daad. Ze geven jou, de klant het juiste woonadvies en stellen een origineel concept samen op maat, zodat je perfect weet welke accenten je in je interieur moet brengen. Het team komt indien gewenst, zelfs bij jou thuis, om de sfeer te bepalen.

Naast styling van je interieur kan je in de winkel ook gewoon terecht voor leuke cadeaus voor elke gelegenheid, of een cadeaubon.

Een leuk weetje : als je een stuk besteld hebt bij Yellow Lemon Tree, wordt dat aan huis geleverd én nemen ze de verpakking gewoon terug mee. Geen extra rompslomp voor de klant dus !

Een kleine greep uit het aanbod :

*Keukendesign, met onder andere voorraadpotten in retrolook, een collectie van marmeren opbergpotten en snijplanken en Marimekko mokken en potten.

*Bedlinnen in diverse (bloemen)prints.

*Hang- en sfeerlampen in tal van hippe designs.

*Koffie en theeservieswerk, van jong eigentijds tot old vintage.

*Keramiek van bekende designers.

*Eigenwijze interieurstukken van sofa tot stoel.

*Zelf monteerbare en samen te stellen kasten van Hay.

*Allerlei hippe geschenkideetjes voor het interieur.

Yellow Lemon Tree is open van maandag tot en met zaterdag, van 10 tot 18 uur ; zondag gesloten.

Adres:

Kattestraat 69

9300 Aalst

Of contacteer :

053 42 32 09

info@yellowlemontree.be

Meer weten?

http://www.yellowlemontree.be/

Close
/* ]]> */