Decoratie Interieur

Shop in de kijker: Couleur Locale

Elke week trekken we de wijde wereld in, op zoek naar interessante shops om aan jullie voor te stellen.Vandaag zijn we aanbeland bij ware globetrotters.

Couleur Locale springt onmiddellijk in het oog, zoveel is duidelijk. De eigenaars zijn dan ook altijd onderweg naar onbekende culturen en steeds op zoek naar ongewone en ecologisch verantwoorde interieur- en decoratie items.

Dat kan gaan van pieces uniques,  gerecycleerde spulletjes, tot vakmanschap met liefde vervaardigd. Maar steeds heeft elk item een kleurrijk verhaal achter zich.

Couleur Locale weet als geen ander, hoe belangrijk het is om herinneringen te bewaren aan favoriete vakantie bestemmingen ; zaken die elke dag weer een glimlach op onze lippen tovert. Die glimlach leggen ze ook in hun originele collectie.

De collectie werd samengesteld uit een combinatie van vintage en designartikelen, verzameld uit de vier hoeken van de wereld.

Een kleine greep uit het uitgebreide aanbod :

-Unieke decoratiestukken : Elk item vertelt een ander, uniek verhaal, meegebracht uit de verre geschiedenis, of uit het land van herkomst.

-Woonaccessoires : van tafel tot bed, wordt je ondergedompeld in wereldse sferen. Bedlinnen in tropische kleuren en patronen, kunst van “far far away”, muurdecoratie met een twist, originele kandelaars enzovoort.

-Kinderkamer : Van ecologisch vriendelijke knuffels tot grappige lampen en opbergzakken ; je vindt er alles voor een happy Kid!

-Lichtjes : Alle lampen zijn afkomstig van lokaal handwerk en geven een heel natuurlijke feel aan je interieur.

-Klein meubelen : een traditionele poef voor in de woonkamer? Die vindt je zeker in de collectie en dit in diverse kleuren.

-Kussens en plaids : de meest uiteenlopende patronen en kleuren, uit alle windstreken.

En nog zoveel meer…

Couleur Locale heeft twee hippe adresjes waar je terecht kan om te snuisteren :

  • Couleur Locale Concept Store Antwerpen

Blauwmoezelstraat 9 (aan de kathedraal)

 2000 Antwerpen – België

 Tel (0032) (0)3 707 26 70

Openingsuren: elke dag 10h30 tot 18h00

 Email : antwerp@couleurlocale.eu

  • Knokke

Lippenslaan 275

8300 Knokke-Heist – België

 Tel (0032) (0)50 69 43 04

Openingsuren: elke dag 10h00 tot 18h30

Email : info@couleurlocale.eu

Uiteraard kan je ook gewoon op de website shoppen, want alle artikelen zijn te koop in de webshop.

Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje :http://www.couleurlocale.eu/

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */