Interieur

Shop in de kijker : Radbag

Ook in 2016 bezoeken we wekelijks leuke, originele en- of niet alledaagse interieur en decoratiewinkels. Deze week blijven we online, met een waanzinnig leuke webshop: Radbag

Hou je van gadgets en aparte hebbedingen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De meest speciale en grappige geschenkideeën voor je interieur vindt je hier.

Achter het succes van deze webshop, bevinden zich een team van jonge mensen die zich dagelijks inzetten om de nieuwste gadgets tot bij jullie te brengen.

Je vindt er super grappige items in de categorieën wonen, eten en drinken, posters, gadgets en fashion style.

Als het gaat om WONEN, vindt je er typische accessoires voor onder andere de “badkamer” (waar ontspannen ook lachen wordt), “verlichting”(lichtpunten met een twist), “decoratie” voor binnen en buiten (waar zelfs de buren jaloers van worden), “old school” items (die je doen verlangen naar je jeugd), “filmgadgets” (met momenteel als blikvanger, de star wars hype) en de “playground” (waar we het kind in onszelf mogen loslaten).

ETEN EN DRINKEN verrast ons in de keuken en aan de bar met de meest grappige maar toch functionele items en daarnaast worden we ook voorzien van allerlei humoristische zaken om onze gasten te entertainen tijdens een barbecue of tuinfeestje.

POSTERS zullen een kale muur helemaal doen opleven, door hun aparte quotes of merkwaardige afbeeldingen.

TOOLS EN GADGETS biedt een uitgebreid assortiment van alles wat om en rond media gebruikt kan worden, van pc tot smart phone.

Tenslotte is er nog de FASHIONSTYLE, die een luie doordeweekse zondag een heel nieuwe betekenis zal geven.

Kortom, voor elke gelegenheid vindt je de meest originele, decoratieve ideeën om je vrienden en familie te verrassen met een humoristisch of super cool geschenk, maar… Je kan het natuurlijk ook gewoon voor jezelf aanschaffen, want eens je hier begint te shoppen, ben je niet meer te stoppen !

Wil je meer weten over deze hot shop, of kan je niet wachten om te starten met winkelen??

Kijk dan snel op volgende link en laat je verbazen ! Glimlachen verzekerd !!!!

Bron : http://www.radbag.be/?gclid=CIzigcrf_skCFUHnwgodxvgLSQ

call2action_post_mag

Download hier

Close
/* ]]> */