Interieur

Shop in de kijker ; Meur aan de muur

Dat creativiteit en fantasie geen grenzen kent, weten we ondertussen, maar dit vonden we gewoon geweldig! Dit creatief brein heeft humor, expressiviteit en functionaliteit weten te combineren in een bruisende mix van zintuigen stimulerende kunst.

De uitvoerder, Raymon Meur, had het briljante idee om een decoratievorm te creëren die niet enkel je lachspieren aan het werk zet, maar ook nog eens ons meest ontwikkelde zintuig stimuleert, namelijk onze geur. Want met onze 30 000 000 reukcellen, zijn we in staat zo’n 10 000 geuren te herkennen en onderscheiden, wat van onze neus het meest gevoelige zintuig maakt.

Daarnaast staat dat humor stressverlagend werkt en goed is voor ons immuunsysteem.

Deze zaken gecombineerd maken van deze kunstvorm een echte oppepper voor lichaam en geest.

Dat vraagt om een nadere kennismaking.

“Meur aan de muur” is een webshop met, de naam zegt het zelf, muurdecoratie. Meer concreet, grappige ontwerpen in diverse thema’s….met een geurtje !!

Ja, je leest het goed. Elke decoratie heeft zijn eigen geur, die past bij het gekozen thema. Best origineel, al zeggen we het zelf!

Aan de hand van een vermenging van was met een geurende olie, wordt een heel authentieke muurdecoratie ontworpen en wat nog leuker is…..naast de eigen geuren, kan de klant zelf een unieke persoonlijke geur kiezen, in overleg met de maker.

Niet alleen is het een origineel geschenkidee om te geven, maar ook een echte opkikker voor jezelf, als je jouw favoriete geur in je interieur kan verwerken, op een heel subtiele manier.

Dus, wil je je kinderen aansporen om te eten? Hang dan de geur van hun favoriete gerecht in de keuken, of wil je je laten meevoeren naar wilde dromen? Ga dan voor een sensuele geur in de slaapkamer enzovoort en zo verder…de keuzes zijn eindeloos.

Kortom : vernieuwend,  grappig en origineel!

Wil je meer weten over deze webshop? Volg dan snel volgende link en bestel jouw unieke muurdecoratie!

http://www.meuraandemuur.com/

call2action_post_mag

Download hier

Close
/* ]]> */