Decoratie

Shop in de kijker : Fleux Paris

Deze week nemen we je mee naar één van de meest trendy winkeltjes in Parijs.

Fleux  Paris , zo heet het etablissement, is een interieur en decoratieshop with a twist. Hun collecties zijn origineel, speels en een tikkeltje extravagant.

Met merken als onder andere Mr. Marius (eigentijdse vintage in licht hout), Ferm Living (scandinavisch design in hippe en beestige prints), Miss étoile ( super vrouwelijk servies in hartjes stipjes en streepjes), Snowpuppe (hypermoderne plafonnières voor de kinderkamer) en Orla Kiely(retro designs op kussens, plafonnières enzovoort), ben je vertrokken voor een heuse trip op gebied van interieur, decoratie en zelfs mode.

Je krijgt maar niet genoeg van hun vrolijke collecties en wordt meegezogen in hun trendy wereld van dagelijkse ditjes en datjes die alles behalve alledaags zijn.

Ben je op zoek naar een pittig detail,  een origineel concept, of een “awesome”design? Dan is dit de winkel voor jou!

Moet je helemaal naar Parijs om je favoriete item aan te schaffen? Nee hoor, Fleux heeft ook een uitgebreide webshop, waar je naar hartenlust kan shoppen.

Net als bij de collecties in de winkel, worden ook in de webshop originaliteit en fun in de kijker gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een projector voor je smartphone, waarmee je jawel, de foto’s van je smartphone kan projecteren op een groot scherm. Smart, toch?

Daarnaast hebben ze een collectie van eclectische tapijten, maar ook superschattige deurmatten, kussens allerlei, grappige wanddecoraties, vaasjes in tal van merkwaardige vormen, zelfs tuinkabouters (maar dan net iets anders), kaarsen met wel heel speciale geuren en nog allerlei leuke items voor de tuin en de kids.

Fleux is zo uitgebreid en leuk, dat je er zeker eens een kijkje moet nemen. Een echte aanrader is volgens ons de uitgebreide super coole borden collectie. Van beestig leuk tot intergalactisch !!!

Zin gekregen om je te laten onderdompelen ?

Volg dan snel volgende link : http://www.fleux.com/

 

Close
/* ]]> */