Interieur

Shop in de kijker: Atelier Dédé

Ben je voor de kerstdagen nog op zoek naar het perfecte geschenk? Zoek je iets origineel en- of uniek? Dan moet je zeker eens een kijkje komen nemen in Diest, bij Atelier Dédé.

Alle kunstwerkjes zijn op ambachtelijke manier ter plaatse vervaardigd. Werken kunnen ook op bestelling gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd van ongeveer een maand. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor onder de kerstboom, kan je best nu reserveren.

Atelier Dédé is gespecialiseerd in Keramiek. Keramiek is klei die met de hand wordt bewerkt en opgebouwd tot een origineel kunstwerk. Je krijgt nooit tweemaal hetzelfde artikel, dus als het de factor uniek is die je zoekt,  kan je die hier zeker en vast bevredigen.

Het atelier vervaardigt stukken met zowel één soort klei als met verschillende soorten, waarbij ze diverse technieken combineren om het perfecte stuk te creëren. Daarnaast durven ze ook totaal andere materialen, zoals ijzer en steen, vermengen in hun creaties.

Je kan er terecht voor allerlei originele potten, ambachtelijk gedraaid met de draaischijf, in rode, witte en- of zwartbakkende klei. Na het bakken worden de potten beschilderd en afgewerkt met een laagje glazuur.

Naast decoratieartikelen, kan je er ook terecht voor unieke juwelen in keramiek.

Wil je zelf de knepen van het vak leren? Of ben je gebeten door de microbe? Dan kan je in het atelier ook alle materialen vinden, om zelf aan de slag te gaan en misschien jouw persoonlijke kerstgeschenk te ontwerpen.

Atelier Dédé is ook regelmatig te gast op lokale markten en exposities in de buurt. Houdt zeker hun agenda in het vizier.

Je vindt het Atelier in de :

Koning Albertstraat 64

Te 3290 Diest

Het atelier is ook telefonisch te bereiken :

Telefoon: 013/29 40 22

GSM: 0499/19 26 22

Openingsuren :

Maandag Gesloten

Dinsdag 13:00 – 18:00

Woensdag 10:00 – 12:00 /   13:00 – 18:00

Donderdag 13:00 – 18:00

Vrijdag 13:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 12:00 /   13:00 – 18:00

Zondag Gesloten

Bron : http://www.atelierdede.net/

call2action_post_mag

Download hier

Plaats een reactie

Close
/* ]]> */