Interieur

Rivièra maison

Rivièra Maison is een interieurconcept, waar “genieten” belangrijk is en waar de woorden exclusief en sfeer centraal staan.

Meer dan 3000 producten zijn als het ware “home designs” en zijn ontsproten uit eigen inspiratie en ideeën, vooral opgedaan in belangrijke wereldsteden en in zuiderse hoeken, zoals de Provence. Vandaar dat hun collecties warmte en vakantie uitstralen.

De belangrijkste motivatie hier is, de klant inspireren, door de steeds wisselende collecties, die elk opnieuw een uitgesproken sfeer uitademen.

Dat resulteert in een groot assortiment artikelen. Van woonkamer, badkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer, werkkamer, tot terras en tuin. Van accessoires tot kussens, tot servies en eetgerei….zelfs de verzorging van mens en dier wordt opgenomen in het gamma.

Niet enkel zijn er tal van losse artikelen, maar Rivièra Maison biedt ook drie totale woonconcepten aan.

Arizona, St.Barths Ocean Club en het nieuwste : Ramatuelle Beach. Alle drie, bieden ze een compleet plaatje, van hoe een interieur eruit kan zien.

Arizona duikt de zigeunercultuur binnen, met stoffen in suède en ruw katoen in crème en aardetinten, voor de iets stoerdere, warme look.

St.Barths Ocean Club daarentegen, is één en al wit en blauw en paradijselijke stranden met azuurblauwe luchten. Deze collectie is fris en luchtig en straalt elegantie uit.

Het allernieuwste concept is Ramatuelle Beach, geïnspireerd op de Zuid-Franse Azurenkust in de buurt van het mondaine St.Tropez. Hier staat alles in het thema van plezier, strand, vakantie en de jaren 50 stijl à la Brigitte Bardot. Vive La France !

Wil je meer weten over Rivièra Maison en de verschillende collecties?

Bezoek dan snel www.rivieramaison.com (Bron : wonenonlinenl)

Close
/* ]]> */