Heb je ook zo’n kamer, waarvan je denkt dat ze wel een beetje “sparkle” kan gebruiken? Of heb je pas een nieuwe woonst gekocht en ben je op zoek naar leuke ideeën om de boel wat op te vrolijken, of een speciale toets te geven?

Hieronder vindt je tal van coole manieren om je huis en tuin trendy en origineel te maken. Pimp je woning .

*Een saaie muur opfrissen?

Giet een zakje glitters bij je muurverf en schilderen maar. Het resultaat is verbluffend !!

*”Ombre” aan de muur ?

Geen enkel probleem met dit speciale “ombre” behangpapier. Super cool effect en niet experimenteren met verf, maar gewoon meten en plaatsen !

*Een tijm-gazonnetje?

Heb je een klein tuintje en wil je toch een natuurlijke begroeiing, maar ben je geen voorstander van gras? Dan kan je opteren voor dit tijm tuintje. Deze kleine soort, is een bodembedekker die klein blijft, lekker ruikt én eetbaar is. Drie-in-één dus…En wat meer is, het ziet er fantastisch uit!

*Een indoor regenboog?

Deze deur is op zijn minst speciaal te noemen. Met zijn tientallen kleur mozaïekjes, brengt het letterlijk kleur in huis en strategisch geplaatst, wordt het een échte blikvanger!

*Deurtje pimpen?

Geef je deur een totaal nieuwe look met dit leuke spijkerproject. Hoe je het precies moet doen, vindt je op volgende link :

http://www.designsponge.com/2014/03/diy-project-upholstered-door.html

*Inkleurbaar behang

Geweldig idee voor de kinderen, dit! Laat hun creativiteit de vrije loop met dit behang, dat je helemaal zelf kan inkleuren. Originaliteit ten top !

*Kurkje kurkje aan de wand…

Spaar je wijnkurken, maar weet je niet precies wat te doen ermee? Dan is dit een superidee, om je keuken een nieuwe look te geven. Gebruik ze gewoon als wandbord !

*Faux tapijtje leggen

Ben je handig met verf en borstel? En wil je de kunstschilder in je naar boven halen? Dan is dit misschien een projectje voor jou. Schilder een “nep” tapijtje op je balkon. Super leuk en nét echt !

Is je creativiteit gewekt en wil je nog meer projectjes zien? Ga dan naar http://www.buzzfeed.com/jessicaprobus/26-insanely-adventurous-home-design-ideas-that-just-might-wo#.asbBL1q2wK   voor nog meer super coole ideetjes !

 

Comments are closed.

Close