Heb jij ook nog oude kaders liggen, waarvan het glas gesneuveld is, of die je ooit geërfd heb, maar waarvan de illustratie je niet meer bevalt?

Vanaf nu hoef je ze niet meer weg te gooien, maar kan je ze een geheel nieuw leven geven.

In ons album zal je zien, dat je omlijstingen voor heel wat kan gebruiken, om je interieur op te fleuren.

*Wil je twee vliegen in één slaan? Een oude spiegel krijgt een tweede bestaan, door de omlijsting te gebruiken als front. En wil je het helemaal afmaken? Combineer voor bepaalde gelegenheden, een lichtsnoer rond het geheel en je hebt een originele spiegel die helemaal mee is met de “recycle” trend.

*Verschillende kaders samen in een hippe kleur, kunnen een keuken een nieuwe look geven. Gebruik spray paint en verschillende groottes omlijstingen, om een special effect te bekomen. Je kan de kadertjes combineren met spreukjes of leuke afbeeldingen, alles om je eigen originele muurdecoratie te creëren.

*Hetzelfde kan je doen met het volgende : spray over de omlijsting (in het voorbeeld met zilverspray) en kleef de omlijsting over een andere bestaande kader, om zo je eigen thema decoratie te maken. Leuk en origineel !

*Als je de kans hebt, goedkope omlijstingen op de kop te tikken, kan je ze gebruiken als “centerpiece” op uw feest of speciale gelegenheid. Plaats een foto erin van het gevierde koppel ét voilà : een unieke tafeldecoratie !

*Wil je je vriend of vriendin, man of vrouw in de watten leggen? Een leuke verrassing zou zijn, een zelfgemaakt gedicht of tekst uit het hart, om degene van wie je houdt te verrassen, met als middelpunt : een omlijsting met zijn of haar foto .

*Met een omlijsting kan je ook lelijke apparaten opfrissen. In dit geval, een thermostaat in een nieuw jasje. Origineel en helemaal niet duur.

*Maak van je voordeur een echte blikvanger! Gebruik een omlijsting en decoreer ze naar aanleiding van de seizoenen, of feestelijke gelegenheden. Laat je gasten zich welkom voelen, door een persoonlijke tekst toe te voegen.

*Ook je kinderen kunnen creatief zijn met omlijstingen. Laat ze hun kamer opsmukken met mooie tekeningen, die je dan in omlijstingen ophangt.

Zo zijn er tal van mogelijkheden, om oude omlijstingen een nieuw leven te geven.

Veel knutselplezier !

Comments are closed.

Close